Cum funcționează serviciul de închiriere utilaje de la IPSO Agricultură? - Revista Ferma
2 minute de citit

Cum funcționează serviciul de închiriere utilaje de la IPSO Agricultură?

tractor articulat pe senile 9 RX John deere Cum funcționează serviciul de închiriere utilaje de la IPSO Agricultură?

Pentru aplicaţiile care necesită o putere mare de tracţiune, Banat Agri Group a apelat la serviciile de închiriere pe care IPSO Agricultură le pune la dispoziţia managerilor de ferme.

Nu mai puţin de cinci tractoare articulate pe şenile din Seria 9RX lucrau la mijloc de octombrie în fermele grupului.

 Cum funcţionează acest serviciu de închiriere, vă veţi întreba? Ei bine, IPSO pune la dispoziţie echipamentele, asigurând în acelaşi timp şi toate costurile ce pot apărea pe timpul exploatării acestora de către fermier. Vorbim aici de reparaţii, mentenanţă, revizii şi orice alte situaţii neprevăzute ce pot apărea. În acelaşi timp, ferma apelează la proprii operatori, iar singura grijă ce îi revine este asigurarea combustibilului. Plata se face pe ora de funcţionare.

„Înainte am avut şi noi tractoare de putere mare, însă după un anumit număr de ore a trebuit să renunţăm la ele şi am constatat că este foarte greu să găsim cumpărători. Prin urmare, cea mai bună opţiune a fost să închiriem aceste tractoare în loc să le achiziţionăm, luând în considerare şi buna colaborare pe care o avem cu IPSO Agricultură”, a argumentat Răzvan Dunca, Manager de flotă în cadrul Banat Agri Group.

Razvan Dunca BAnat Agri Grup alaturi de utilajele John Deere scaled Cum funcționează serviciul de închiriere utilaje de la IPSO Agricultură?

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →