Cu șenilele pe “Red Carpet” - Revista Ferma
2 minute de citit

Cu șenilele pe “Red Carpet”

titan111 m Cu șenilele pe “Red Carpet”

Evenimentele “Red Carpet” sunt create de Titan Machinery în jurul unor mese rotunde, niciodată pătrate, la care iau loc deopotrivă fermieri și specialiști din domeniu. Unii întreabă, alții răspund, iar atmosfera este una destinsă. Este obligatoriu să fie prezenți experți care să ofere răspunsuri argumentate și explicite agricultorilor. ”De trei ani, din 2012, organizăm anual Red Carpet. Evenimentul merge pe principiul american de discuții cu clienții care sunt interesați de produsele tale. Prezentările de utilaje alternează cu expozițiile și cu dezbaterile”, a declarat George Stanson, business manager Titan Machinery pentru România, Croația, Bulgaria și Serbia.

 

Combina viitorului: Case IH Axial-Flow

La ultimul eveniment din 2015, Titan Machinery a prezentat pe covorul roșu combina viitorului: Case IH Axial-Flow. Utilajul care corespunde celor mai mari așteptări ale fermierilor români. George Stanson spune că viteza de înaintare în lan este imensă. ”Anul trecut în cursa din Bulgaria, maximul a fost de 116 tone într-o oră, ceea ce nu a reprezentat media aritmetică, dar de la 10 tone la 70 de tone într-o oră este o evoluție fantastică”, a adăugat Stanson. Combina a fost admirată de 50 de fermieri români prezenți la eveniment. 

Anul trecut, compania a lansat modelul de tractor cu roți pe față și cu șenile pe spate. ”Tractoarele și combinele pe șenile au fost singurele care au scos oamenii din necaz”, este convins George Stanson. Business managerul companiei își propune să vândă în România, în 2016, măcar 70 de tractoare cu șenile. 

Titan Machinery România este parte a grupului Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care furnizează o mare varietate de mașini și utilaje agricole, echipamente de construcții și produse de consum. Grupul deține 110 dealeri nord-americani. În România, compania are șase reprezentanțe, la București, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Roman și Timișoara. Titan Machinery România este furnizorul mărcilor Case IH și Case Construction.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.1(162) 1-31 ianuarie 2016

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →