2 minute de citit

Compania românească IRUM este prezentă la Agritechnica 2023

IRUM vine la Agritechnica2 Compania românească IRUM este prezentă la Agritechnica 2023

IRUM Reghin – parte a grupului de firme Mavriprod, este singurul producător român cu producţie integrată pentru tractoare agricole şi utilaje forestiere – va fi prezent Agritechnica 2023, cel mai important târg comercial pentru mașini agricole la nivel mondial. 

În cadrul standului României vor fi expuse varianta cea mai nouă a tractorului agricol de 102 CP, alături de noul model TAF 690 TF, creaţie a Centrului de Cercetare şi Dezvoltare iFOR, unic în Europa de Est. 

70 de ani de activitate

IRUM Reghin, care anul acesta aniversează 70 de ani de activitate, a dovedit încă o dată că depăşeşte standardele de calitate şi inovaţie prin noile sisteme GPS şi cel telematc, implementate în echiparea tractorului agricol românesc TAGRO Stage V.

Aceste tehnologii oferă fermierilor soluţii moderne menite să confere un plus de precizie în lucrările agricolem să eficientizeze, de asemenea, timpii de lucru, toate acestea asigurând o creştere a productivităţii.

IRUM vine la Agritechnica1 Compania românească IRUM este prezentă la Agritechnica 2023

 Producţia de serie la la un nou „skidder”! 

Conducerea IRUM a anunţat că a început producţia de serie a unui nou utilaj forestier de tip skidder ( utilizat, în general, în zonele în care relieful este destul de abrupt) care se bucură de succes în mai multe ţări din Europa, Africa și America, primele două unităţi fiind livrate în SUA.

Skidder-ul este în general utilizat în zonele în care relieful este destul de abrupt și greu de ajuns acolo. Și acolo el are, practic, cea mai mare productivitate.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →