COMERȚUL CU OVINE, semnal pozitiv din partea Algeriei - Revista Ferma
1 minut de citit

COMERȚUL CU OVINE, semnal pozitiv din partea Algeriei

COMERȚUL CU OVINE, semnal pozitiv din partea Algeriei
COMERȚUL CU OVINE, semnal pozitiv din partea Algeriei

Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Bociu, a primit astăzi, 23 Februarie 2024, notificarea oficială din partea omologului algerian, doamna Fairouz Bendahmane, prin care instituția este informată despre agrearea certificatelor sanitare veterinare pentru exportul de ovine și carne de ovine.

Confirmarea vine ca urmare a negocierilor demarate la începutul lunii ianuarie de ANSVSA cu Excelența Sa, Abdelmadjid Naamoune, ambasadorul Republicii Algeriene Democratice și Populare în România.

Președintele Alexandru Bociu a întreprins toate demersurile pentru accelerarea formalităților necesare și, împreună cu o echipă de experți din cadrul ANSVSA, a soluționat cerințele tehnice ale părții algeriene pentru exportul de ovine și carne de ovine, având în vedere interesul deosebit manifestat de partea algeriană.

Pentru demararea în cel mai scurt timp a exportului, s-a convenit pentru organizarea, prin intermediul canalelor diplomatice, de vizite în țara noastră a unor delegații de specialiști și oameni de afaceri interesați.

Sursa: comunicat ANSVSA 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →