6 minute de citit

Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

Combina CASE IH AXIAL FLOW® 1502 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

Productivitatea, confortul, exploatarea cu mentenanță redusă și fiabilitatea au atins noi culmi odată cu îmbunătățirile aduse noilor modele din seria mică de combine Axial-Flow® 150 de la Case IH.

În România, agricultura reprezintă o îndeletnicire complexă: vremea nu oferă decât scurte intervale pentru a-ți termina treaba, recoltele sunt dense și cu randament ridicat și există cerințe înalte cu privire la calitatea produselor – iată câteva dintre constrângerile obișnuite. Noile combine Case IH din seria Axial-Flow® 150 sunt construite pentru a gestiona aceste provocări mai eficient ca oricând. Prin creșterea recentă a puterii motorului și progresul tehnologic continuu al rotorului, inginerii de la CASE IH s-au asigurat că combinele Case IH Axial-Flow® reprezintă răspunsul perfect la provocările pe care le comportă agricultura de azi și de mâine.

MAI MULTĂ PRODUCTIVITATE

Seria Axial-Flow® 150 înseamnă mai multă productivitate, indiferent dacă lucrați pe teren nivelat sau deluros. Și nu veți pierde nici măcar un minut cu întreținerea, pentru că punctele de mentenanță de pe combină sunt ușor de accesat de pe partea dreaptă și au fost prevăzute secțiuni concave mai mici, mai ușoare și mai simplu de manevrat. În plus, funcția de management al reziduurilor oferă posibilitatea de schimbare rapidă și ușoară între împrăștiere și brăzdare și asigură împrăștierea uniformă, care este ideală pentru fermele moderne.

Combina CASE IH AXIAL FLOW® 1501 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

PUTERE MAXIMĂ DIN FIECARE PICĂTURĂ DE CARBURANT

Deși aducerea cerealelor în hambar este cheia maximizării venitului, costul de exploatare a combinei este cea mai mare cheltuială a fermierilor, pentru că strângerea rapidă de pe câmp a recoltei înseamnă mult prea puțin dacă se efectuează cu un consum excesiv de carburant, cu cheltuieli mari de întreținere și cu pierderi crescute de boabe.

Esențiale la seria Axial-Flow® sunt îmbunătățirile aduse motorului și rotorului, combinate cu o cabină confortabilă cu monitor avansat AFS, care-i permit operatorului să scoată putere maximă din fiecare picătură de carburant, odată cu garantarea fiabilității îndelungate a fiecărei componente. Astfel, Case IH caută permanent să reducă impactul echipamentelor sale atât asupra portofelului, cât și asupra mediului.

CONFORT ÎMBUNĂTĂȚIT

Alegeți cabina Comfort sau cabina Luxury cu scaun opțional ventilat, din piele, pentru un confort fără precedent. Procesul de operare a combinei devine mai ușor ca niciodată cu noua transmisie electrică, care vă permite să selectați modul drum sau modul câmp, pentru o tracțiune perfectă oriunde vă aflați.

interior cabina Combina CASE IH AXIAL FLOW® 150 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

STAȚI CU OCHII PE PERFORMANȚĂ ȘI COST

Sistemul de direcție automată AFS AccuGuide folosește semnal GPS pentru a ghida combina cu o precizie de 1,5 cm, eliminând aproape complet suprapunerile. Cu sistemele telematice opționale Case IH, puteți lega în rețea combina cu calculatorul din biroul de la fermă pentru a schimba informații despre mașină, date agronomice și despre locația lucrării.

REZERVOR DE BOABE CU VOLUM MARE DESCĂRCAT DIN MERS

Cantități mari de boabe curate și de calitate superioară sunt descărcate din rezervorul de mare capacitate al combinei Axial-Flow® 150 cu o viteză incredibilă. Jgheabul opțional, pivotant și reglabil, împreună cu melcul lung mențin remorca la distanța potrivită, împiedicând pierderile chiar și în condiții de vânt.

caseih7140l.beylot 34 edit1 2500 1667 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

COMPARTIMENTUL ROTORULUI: RECOLTA OPTIMIZATĂ CU REGLAJE UȘOARE

De foarte mult timp, treieratul și separarea cu un singur rotor reprezintă cartea de vizită a Case IH. Seria Axial-Flow 150® nu face excepție, încorporând câteva dintre cele mai noi concepte de treierat și separare, curățare și descărcare.

Combinele Axial-Flow® conduc în industrie și datorită suprafeței mari și eficiente de curățare. Noul sistem opțional de curățare Cross Flow asigură producție mare și probe curate pe terenuri în pantă.

axial flow combina case ih2 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

ROTORUL AXIAL-FLOW®, CONFIGURAT PENTRU EUROPA

Cu noua configurație cu bare răzătoare a rotorului cu tub mic, separarea are loc mai devreme, rezultatul fiind o capacitate mai mare a rotorului. În condiții de umiditate mare, barele răzătoare ghimpate separă eficient boabele.

Avantajele noii configurații sunt capacitatea de debit mai mare și pierderile reduse, dar și sensibilitatea mai mică a rotorului la condițiile schimbătoare ale culturii.

axial flow combina case ih1 Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

CEA MAI BUNĂ CALITATE A BOABELOR

Bobul crăpat este blestemul calității, nu doar din cauza miezului stricat, ci și pentru că este suflat cu ușurință înapoi, în spatele combinei. Cu avantajele treieratului cu Axial-Flow® și cu cel mai nou rotor cu tub mic, combinele Case IH asigură în mod constant probe de cereale de calitate superioară. Barele răzătoare sunt dispuse pe patru spirale în jurul rotorului, pentru treierat îmbunătățit și calitate mai bună a paielor în condiții grele.

BOBUL NEDETERIORAT PRIMEȘTE UN PREȚ MAI BUN

Acțiunea de treierare bob cu bob a combinei Axial- Flow® nu doar că limitează pierderile de boabe pe câmp prin separare mai eficientă, dar și asigură că ceea ce ajunge în rezervorul de boabe sunt doar boabe.

recoltare combina case ih Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate

CONCEPT UNIC PE PIAȚĂ

Tehnologia de recoltare CASE IH AXIAL-FLOW este unică pe piață, sistemele și echipamentul acestor combine de recoltat fiind recunoscute prin diferențele conceptuale, fundamentale față de concurență.

Rotorul unic cu flux axial (sistem inventat și dezvoltat de CASE IH) este acționat numai prin cardane, nu prin curele, așa cum vedem la alte combine, și este reversibil (n.red. – singurul rotor axial cu această tehnologie). Totodată, CASE IH AXIAL-FLOW are cele mai puține curele de pe piață (n.red. – doar 7 curele) și are un elevator central cu turație variabilă, automată, dar și manuală, în funcție de viteza de înaintare dorită.

Toate specificațiile tehnice ale noilor combine Case IH din seria Axial-Flow® 150 le aflați aici!

OFERTĂ PROMOȚIONALĂ

Titan Machinery România oferă, în această perioadă, cadou un UTV CORVUS TERRAIN DX4 CAB CLIMA la achiziționarea unei combine CASE IH AXIAL-FLOW!

Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România!

caseih axial flow 140 scaled Combina CASE IH AXIAL-FLOW® 150, creată pentru productivitate    

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →