CNH investește în uzina unde se fabrică noua combină CR11 - Revista Ferma
2 minute de citit

CNH investește în uzina unde se fabrică noua combină CR11

foto 1 CNH investește în uzina unde se fabrică noua combină CR11Grupul CNH Industrial, compania-mamă a New Holland, a alocat 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea în continuare a unităţii de producţie din Zedelgem, Belgia. Ultima fază a unui plan de investiții de 5 ani la Zedelgem va avea ca rezultat o nouă linie de asamblare și zonă logistică.

Liniile de producție pentru combinele New Holland CX, CR și CR11 vor fuziona, iar noua configurație în formă de U va integra patru stații de testare pentru a eficientiza procesul și a îmbunătăți viteza de producție.

foto 2 CNH investește în uzina unde se fabrică noua combină CR11

Vehicule cu ghidare automată

Principalele îmbunătățiri ale liniei de asamblare reproiectate sunt vehiculele cu ghidare automată (AGV). AGV permit o mai mare flexibilitate în procesul de producție, permițând asamblarea diferitelor modele pe aceeași linie, în același timp.

Zona de logistică va fi extinsă și renovată, având în vedere că este nevoie de spaţiu suplimentar pentru a găzdui piesele şi componentele pentru gama CR11, adică 7.000 de elemente.

Alte actualizări includ noile stații de alimentare cu ulei, integrate pentru a îmbunătăți calitatea producției și pentru a minimiza riscul de scurgere a uleiului în timpul manevrelor de încărcare şi testare a elementelor hidraulice.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →