Cifra de afaceri a grupului Väderstad a depăşit 300 milioane de euro - Revista Ferma
2 minute de citit

Cifra de afaceri a grupului Väderstad a depăşit 300 milioane de euro

Grupul suedez a raportat o creştere cu 27%, comparativ cu anul precedent, în timp ce profitul net pentru anul fiscal 2018 a fost de 11,8 milioane de euro. Pentru a face faţă comenzilor, Väderstad a recrutat anul trecut 150 de angajaţi noi. Compania a continuat să investească în dezvoltarea de produse noi şi pentru îmbunătăţirea celor deja existente.

„În ciuda unor condiţii meteorologice provocatoare din nordul Europei, în special secetă, care a condus la o scădere a randamentelor, investiţiile în semănători şi alte echipamente de prelucrat solul au rămas la un nivel ridicat”, a constatat Mats Baverud, preşedinte şi CEO al grupului Väderstad.

MaÅŸina Väderstad Rapid_bO economie globală pozitivă în general şi rate scăzute ale dobânzilor au contribuit la această evoluţie de volum pozitivă pentru produsele Väderstad. „Aportul de comenzi pentru 2018 a rămas bun – cu 27% mai bun decât în anul precedent pentru maşini şi cu 26% mai bun pentru piese de schimb şi de uzură. Piaţa continuă să crească, iar Väderstad a obţinut rezultate pozitive în mai multe părţi ale lumii. Canada, Suedia şi Rusia s-au aflat în topul vânzărilor noastre, urmate în deaproape de Marea Britanie, Germania şi Ucraina”, a remarcat reprezentantul grupului suedez.

„Echipamentele Väderstad simplifică mult munca fermierilor, efectuând mai multe operaţii într-o singură trecere. Aceasta, la rândul său, economiseşte resurse şi finanţe pentru agricultori. Noţiunile noastre inovatoare sunt apreciate de clienţii noştri şi privim cu optimism spre viitor „, a concluzionat Mats Baverud.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →