Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României - Revista Ferma
3 minute de citit

Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Agromalim 2 Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2023

Nu ratați șansa de a vă întâlni cu cel puțin 18.000 de potențiali clienți, fermieri sau viitori fermieri care vor vizita și anul acesta târgul de la Arad. Complexul Expo Arad este ocupat la acest moment în proporție de 85 %, doar cateva spații mai sunt disponibile pentru firmele interesate să expună la ediția din acest an.

Ca și la edițiile precedente târgul are un caracter internațional, aproximativ 280 de firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Olanda, Polonia, Cehia, Bulgaria și-au confirmat deja prezența și vor expune la ediția din acest an a târgului Agromalim.

Eveniment de referință pentru agricultura României

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad, a 33-a ediție a evenimentului internațional AGROMALIM. Prin numărul și calitatea expozanților prezenți, numărul și interesul manifestat de vizitatori, programul interesant de prezentări, conferințe și demonstrații, ediția din 2021 a întărit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor  din vestul României.

Agromalim 1 Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Jucătorii importanți de pe piața de mașini și utilaje agricole participă la Agromalim 2022

Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.

Vor  mai fi expuse și inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Pentru acest an estimăm pentru acest an o creștere cu 10 % a suprafeței de expunere, un număr important de firme vor fi prezente in premieră la Agromalim.

Agromalim 3 Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Puncte de interes pentru participanți

“Excelența în Zootehnie“ –  expoziția de animale de rasă organizată în parteneriat cu asociațiile de crescători de animale și cu sprijinul Agenției Naționale de Zootehnie cu siguranță va fi una din atracțiile evenimentului. Vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată, vor fi premiate cele mai reușite exemplare. Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, demonstrațiile din sectiunea “Agricultura de precizie”, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor fi prezente pe agenda Agromalim 2023. întâlnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să vă ajute la dezvoltarea afacerii.

Agromalim 4 Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Sustinem cercetarea romaneasca si promovam rezultatele obtinute

Suntem siguri ca parteneriatul cu Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti” din Bucuresti si cu Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara este unul benefic, standurile de prezentare ale acestora și cele ale Stațiunilor și Institutelor de Cercetare pe care le coordonează, vor oferi informații interesante pentru creșterea eficienței economice, soluții la problemele cu care se confruntă fermierii, produse și servicii inovative atât pentru fermele de cultura plantelor cât și pentru cele de creștere a animalelor.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →