Căutăm OAMENI DE COPERTĂ! Concursul continuă la AgriPlanta-RomAgroTec - Revista Ferma
3 minute de citit

Căutăm OAMENI DE COPERTĂ! Concursul continuă la AgriPlanta-RomAgroTec

Ce câştigi dacă participi? Premiul cel mare e chiar COPERTA REVISTEI FERMA. Cel de-al doilea premiu oferit cu sprijinul GENERAL LEASING  este o TABLETĂ SAMSUNG.

Participă în DOI PAŞI simpli
1. VINO LA STANDUL REVISTEI FERMA de la târgul AgriPlanta-RomAgroTec. Aici primeşti pe loc o fotografie cu tine, realizată la panoul special amenajat în stand. Poza e CADOUL nostru GARANTAT pentru tine, pentru simplu fapt că ai participat la concurs. Pe fundalul fotografiei se află o combină Massey Ferguson de ultimă generaţie, aleasă special pentru copertă de către General Leasing.
Şi încă ceva! Ştim că timpul este foarte important pentru tine, mai ales că ai de vizitat cel mai mare târg agricol din Transilvania. Aşa că nu te vom ţine mult la stand. Avem o imprimantă specială şi un sistem inteligent şi automatizat care va reduce timpul de aşteptare pentru fotografie la mai puţin de un minut! Şi în maxim 30 de secunde vom completa împreună un formular de participare.
2. DĂ SHARE POZEI CU TINE. Al doilea pas pe care trebuie să îl faci este la fel de simplu. Noi postăm automat poza ta într-un album destinat concursului, pe pagina de facebook Revista Ferma. Trebuie să identifici în album poza cu tine şi să o distribui în cronologia ta. ATENŢIE! Este important ca distribuirea pozei să fie publică!
Şi GATA! Eşti înscris în concurs. Acum nu-ţi rămâne decât să aştepţi un semn de la noi. Te contactăm doar dacă ai câştigat unul dintre cele două premii, dar cu siguranţă ne mai auzim.

Unde anunţăm câştigătorii
Fermierul de copertă va fi desemnat de către partenerul nostru, MASSEY FERGUSON ROMÂNIA, împreună cu General Leasing. Fotografia cu EL sau cu EA se va afla pe una din coperţile Ferma ale lunii iunie 2018. Mai mult, un redactor FERMA se va deplasa în ferma FERMIERULUI DE COPERTĂ pentru a scrie despre viaţa şi businessul lui.
Câştigătorul tabletei va fi desemnat prin tragere la sorţi.
Premianţii concursului vor fi anunţaţi şi online, pe www.agroinfo.ro şi www.revista-ferma.ro. Tot online găsiţi şi Regulamentul de participare şi informaţii la zi despre târgul AgriPlanta-RomAgroTec.

Te aşteptăm! Fii tu următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Concurs organizat de Revista Ferma, General Leasing şi Tehnodiesel.

concurs foto_Agriplanta2018_b

Regulamentul Concursului AICI.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →