Case IH Farmall C Stage V, mâna dreaptă a fermierilor - Revista Ferma
5 minute de citit

Case IH Farmall C Stage V, mâna dreaptă a fermierilor

Dacă ați căutat un tractor polivalent, dar v-ați gândit la tractoare mai mici care nu dispun de funcţiile specifice tractoarelor mai puternice, uitaţi-vă la Farmall C de la Case IH! De la o transmisie mecanică simplă, de bază, până la transmisii Powershift şi Powershuttle, cu două trepte de viteză, acest performer cu gardă mică la sol, dar foarte energic, oferă o gamă vastă de opţiuni.

Case IH Farmall C Stage V, mana dreapta a fermierilor1_b

12 CARACTERISTICI FORTE ALE NOILOR TRACTOARE FARMALL C

1. Tractor spațios și confortabil în interior. Ușile din sticlă cu deschidere mare și înălțime maximă facilitează intrarea în cabină pe ambele părți. Cu designul ergonomic, cu scaun pentru șofer complet reglabil, scaun pentru pasager pliabil și confortabil, nivel redus de zgomot și – opțional – aer condiționat, este o plăcere să conduci Farmall C.

2. Comenzile intuitive și eficiente sunt poziționate în așa fel încât operarea devine instinctivă. Toate comenzile esențiale și cele utilizate frecvent (schimbătorul de viteze, pârghiile de control de la distanță, accelerația de mână și joystick-ul opțional integrat al încărcătorului) sunt poziționate logic și la îndemână pentru a face timpul de muncă mai comod și mai productiv. Panoul de instrumente combină indicatoarele analogice cu afișajele digitale.

3. Vedere de jur împrejur. Farmall C oferă o vedere neobstrucționată asupra zonei de lucru și a utilajelor. Fereastra din planșeu asigură vizibilitate excelentă pentru lucrările încărcătorului. Luminile de lucru complet reglabile, integrate în acoperiș, vă oferă toată lumina de care aveți nevoie pentru a putea lucra după lăsarea întunericului. Opțional, este disponibilă și versiunea cu planșeu deschis, cu cadru ROPS pliabil în loc de cabină.

Case IH Farmall C Stage V, mana dreapta a fermierilor2_b

4. Putere eficientă. Motoarele turbo cu tehnologie de injecție Common Rail de înaltă presiune oferă mai multă putere la un consum mai mic de combustibil. Toate modelele îndeplinesc standardele de emisii Stage V. Alimentarea electronică a carburantului asigură accelerație rapidă, mai mult cuplu și putere maximă constantă.

5. Transmisia potrivită nevoilor dvs. Puteți alege între simplitatea transmisiei manuale și funcționarea hidraulică cu efort redus. Transmisia mecanică asertivă oferă 12 trepte de viteză înainte și 12 trepte de viteză înapoi cu 40 km/h și este disponibilă și cu Powershuttle. Primele patru modele din serie sunt disponibile și cu Powershift cu două trepte, care dublează numărul de viteze disponibile la 24 înainte și 24 înapoi, plus Powerclutch și Powershuttle. Angrenajele cu viteză redusă sunt disponibile pe toate transmisiile.

6. Hidraulică versatilă pentru sarcini grele. Cu o capacitate de remorcare de până la 3.700 kg și circuite hidraulice separate pentru direcție și servicii externe, Farmall C este mereu puternic. Cu o selecție de până la trei supape hidraulice montate în spate și două montate pe mijloc, controlate de la distanță, debitul hidraulic poate fi direcționat după necesități, pentru a controla o multitudine de echipamente. Farmall C este pregătit pentru operarea perfectă a încărcătorului frontal.

Case IH Farmall C Stage V, mana dreapta a fermierilor4_b

7. Versatilitate maximă. Cu gama de prize de putere de la 540 simplu la 540E/1.000, inclusiv prize de putere la sol și o nouă curbă de putere care este perfect aliniată la funcționarea prizei de putere, Farmall C vă ajută să lucrați în toate anotimpurile. În plus, turația nominală a prizei de putere a fost adaptată la o turație mai mică și mai eficientă a motorului.

8. Face mai mult cu mai puțin. Motorul Common Rail FPT în 4 cilindri nu trebuie să fie acționat la turație nominală pentru a face treabă; oferă putere maximă cu economie de combustibil la 1.800 rpm (60 C – 80 C) și 1.900 rpm (90 C – 120 C). Acesta nu doar menține redus consumul de carburant în toate aplicațiile, ci oferă și confort sporit în timpul exploatării datorită nivelurilor mai mici de zgomot și de vibrație.

9. Puterea nu este totul. Cuplul maxim de 457 Nm este atins cu o economie de combustibil de 1.500 rpm, ceea ce face ca tractorul Case IH Efficient Power să fie cu adevărat economic.

Case IH Farmall C Stage V, mana dreapta a fermierilor3_b

10. Transmisia Farmall C a fost concepută pentru eficiență și rezistență. Împreună cu axele grele, permite o putere mai mare și anvelope mari, atingând niveluri ridicate de productivitate. Priza de putere este ușor de operat datorită angrenajului electro-hidraulic standard, iar vitezele sale sunt aliniate la puterea maximă a motorului de 1.900 rpm pentru cea mai puternică performanță.

11. Putere maximă, consum minim. Turația de 540 sau 1.000 a prizei de putere este aliniată la puterea maximă a motorului pentru a transmite forță maximă, în timp ce turația 540 Economy este în punctul în care motorul atinge cuplul maxim pentru o eficiență mai mare a consumului de combustibil și zgomot redus al motorului.

Legătura frontală integrală și opțiunile de priză de putere frontală de 1.000 rpm sunt concepute pentru a se potrivi perfect și sunt total compatibile cu încărcătoarele frontale. Operarea este mecanică, iar capacitatea de ridicare este de 1.670 kg.

12. Tracțiune maximă. Punțile cu tracțiune integrală pe 4 roți ale gamei Farmall C sunt dotate cu diferențial autoblocant sau cu blocaj diferențial electrohidraulic (doar Farmall 85 C – 115 C). Tracțiunea electrohidraulică 4 WD este imbatabilă la tracțiunea pe câmp și la lucrul în pantă, iar blocajul diferențial față și spate vă vor menține în mișcare pe pământ moale și umed, iar când îl deblocați, acest sistem asigură zero fricțiune a anvelopelor în curte.

Performanță fără alunecare: diferențialul autoblocant sau opțiunea de blocaj diferențial electrohidraulic (doar Farmall 90 C – 120 C) asigură, de asemenea, tracțiune maximă pe câmp și zero fricțiune a anvelopelor în curte. Pentru aceste modele Farmall C este disponibilă și opțiunea de punte față frânată.

Case IH Farmall C Stage V, mana dreapta a fermierilor5_b

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →