Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală! - Revista Ferma
3 minute de citit

Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală!

familia de fermieri Palmer foto 1 Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală!
Credit foto @dairystar.com

Ferma de vaci a familiei Palmer de lângă Waukon, Iowa numără 180 de capete, majoritatea din rasa Holstein și câteva exemplare Brown Swiss, preferatele lui Norah, una dintre cele trei fiice ale soților Meghan și John Palmer.

CELE TREI SURORI PALMER SE IMPLICĂ ZILNIC ÎN ACTIVITĂȚILE DE LA FERMĂ

Norah Palmer are 14 ani și lucrează cam 3 zile pe săptămână în fermă, pentru a-și ajuta tatăl la treburile curente.

”Mă trezesc pe la 6 dimineața și îl ajut pe tata să hrănească vițeii – asta e sarcina mea preferată. Muncesc și când revin de la școală, dacă este nevoie de ajutorul meu”, a declarat Norah pentru dairystar.com

Animalele ei preferate sunt vacile brune, în special vaca Tulsa, prima ei junincă cu care a avut succes la prezentarea în ring, la o competiție locală.

Adolescenta vrea să devină psiholog. ”Este cu adevărat interesant să afli cum funcționează creierul și ce determină modul în care acționează oamenii”, explică Norah.

Dacă ar avea propria fermă, aceasta ar număra 125 capete, vaci Holstein, dar și preferatele ei, Brown Swiss.

Mâncarea ei preferată sunt buletele din cartofi, cu șuncă și brânză.

familia de fermieri Palmer foto 2 Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală!
Credit foto @dairystar.com

NAOMI VREA SĂ DEVINĂ MEDIC VETERINAR

Naomi Palmer are 12 ani și activitatea ei preferată din fermă este mulsul vacilor. Își ajută tatăl și la vaccinări, ținând evidența animalelor și a tratamentelor efectuate.

Vițeii îi plac cel mai mult și își dorește să devină medic veterinar.

Ferma ei ideală ar avea 100 de vaci Holstein, dar și niște capre din rasă de carne.

Mâncarea preferată? Porumbul fiert și piureul din cartofi cu brânză.

familia de fermieri Palmer foto 3 Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală!
Credit foto @dairystar.com

ROSLYN: ÎMI PLACE SĂ MERG CU TATA, CU TRACTORUL

Roslyn Palmer are 10 ani și adoră să-și petreacă timpul cu tatăl ei, pe tractor, în timp ce tatăl îi povestește despre copilăria lui.

Se trezește dimineața devreme cel puțin o dată pe săptămână, iar sâmbăta și duminica este nelipsită din fermă. Hrănește vițeii și se îngrijește de hrana găinilor ouătoare, iar apoi adună ouăle din cuibare.

Are o junincă preferată, Beyonce. ”Îi place să se plimbe cu mine, mă urmărește peste tot prin fermă”, spune copila.

Visul ei este să devină fermier, dar și asistent medical cu jumătate de normă. ”Îmi place să fiu la fermă, dar vreau să fiu și asistentă medicală, ca mama și să am grijă de oameni”, explică Roslyn.

familia de fermieri Palmer foto 4 Când ai 10 ani și nu este o rușine să lucrezi în ferma de vaci a familiei! Programul începe la 6 dimineața și continuă după școală!
Credit foto @dairystar.com

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →