BKT VĂ PREZINTĂ NOUL MODEL MULTIMAX MP 569 - Revista Ferma
4 minute de citit

BKT VĂ PREZINTĂ NOUL MODEL MULTIMAX MP 569

Seregno (Italia), 8 iulie 2021 – Câmp și șosea, niciodată atât de diferite și niciodată mai aproape ca astăzi. Fermierii știu foarte bine că trebuie să alterneze munca pe câmp cu transportul pe șosea.

BKT_MULTIMAX_MP_569_vehicle_b

BKT, un observator atent al pieței și tendințelor, vă prezintă o inovație, MULTIMAX MP 569. Această nouă anvelopă este un pas pozitiv în față în identificarea celei mai bune soluții pentru fermierii moderni.

Noul produs face parte din gama MULTIMAX, care include anvelopele care sunt ideale pentru activitățile agro-industriale și sunt concepute pentru viteze mari cu încărcături grele.

BKT_MULTIMAX_MP_569_b

MULTIMAX MP 569 de la BKT este specifică în mod ideal pentru o serie de utilizări pentru camioane agricole, vehicule cu utilizare mixtă, care sunt folosite atunci când este necesar și transportul pe șosea. Aceste vehicule sunt utilizate pentru a transporta iarbă, pământ și nisip sau pentru a colecta porumb măcinat pe câmp alături de mașinile de aplicat compost.

Datorită carcasei realizate în întregime din oțel, MULTIMAX MP 569 iese în evidență prin viteza ridicată și durabilitate. Designul optimizat al benzii de rulare oferă o tracțiune mai bună pe câmp și proprietăți excelente de curățare automată, împreună cu o ținută de drum confortabilă și o stabilitate excepțională; fără a lua în considerare economiile semnificative de combustibil, datorită rezistenței reduse la rulare.

MULTIMAX MP 569 a fost creată pentru a fi montată pe puntea din față a camioanelor agricole cu dimensiunea 445/65 R 22,5 în combinație cu FL 633 PERFORMA pe puntea spate cu dimensiunea 600/50 R 22,5. O combinație atent studiată, după cum ne explică Denis Piccolo, manager de produs în cadrul BKT:

„Camioanele agricole au, în mod normal, două modele diferite ale benzii de rulare pe puntea motoare spate și pe punte de direcție față, în funcție de efortul pe care trebuie să îl depună: puntea spate trebuie să garanteze mai multă tracțiune, în timp ce puntea față trebuie să aibă mai multă capacitate direcțională. Echipamentul ideal pentru aceste vehicule, conform studiilor noastre, este obținut prin combinarea a două produse BKT, precum: noul MULTIMAX MP 569 de pe puntea față care are muchii care asistă tracțiunea. De asemenea, are, în partea centrală a benzii de rulare, un design care garantează o rezistență la rulare mai mică și o excelentă capacitate de a menține direcția.

Iar, pe puntea spate,FL 633 PERFORMA, ultra-rezistente, cu o capacitate de încărcare și o durabilitate excepționale. Reprezintă viitorul anvelopelor Flotation, care sunt ideale și pentru camioanele agricole.”

MULTIMAX MP 569este în prezent disponibilă cu dimensiunea 445/65 R 22,5 (18 R 22,5). Anvelopa garantează o capacitate de încărcare de 5800 kg la 100 km/h, cu o presiune de 9 bar.

Dedicarea și cercetarea au deschis, astfel, un nou capitol în istoria BKT: un nou produs, care sporește eficiența pe câmp și pe șosea.

Nu mai avem altceva de făcut decât să așteptăm următoarea inovație pe care multinaționala o are pregătită deja.

Accesați camera de presă BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

 

Despre BKT:

Balkrishna Industries Ltd.(BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovative de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 2.700 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Vizitați site-ul www.bkt-tires.com

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →