3 minute de citit

BKT PREZINTĂ NOUL MULTIMAX MP 538

BKT_MULTIMAX_MP_538_Telehandler_b

Seregno (Italia), 6 septembrie 2022 – BKT își îmbogățește gama de produse cu MULTIMAX MP 538, o nouă anvelopă agroindustrială proiectată pentru diverse tipuri de utilaje și aplicații: autogredere și încărcătoare care lucrează pe gheață și zăpadă, precum și încărcătoare telescopice, vehicule universale și mașini de măturat pentru întreținerea drumurilor.

Modelul cu design special conceput al benzii de rulare asigură o tracțiune excelentă. Mai mult, datorită carcasei rezistente cu benzi din oțel, produsul permite transportarea de încărcături grele la viteze mari. MULTIMAX MP 538 este o anvelopă radială extraordinar de durabilă, disponibilă în prezent la dimensiunea 405/70 R 20 MPT.

 

Ultima noutate de la BKT extinde gama de anvelope MULTIMAX, care include anvelope perfecte pentru aplicațiile agroindustriale și dezvoltate pentru viteze mari cu încărcături grele.

 

Din aceeași gamă mai face parte MULTIMAX MP 540, pentru care BKT a introdus de curând două dimensiuni noi: 335/80 R 18 și 365/80 R 20. Aceasta este o anvelopă multifuncțională (MPT) destinată vehiculelor universale utilizate în aplicațiile pentru servicii municipale și de întreținere. Caracteristicile sale principale sunt rezistența excelentă la perforare și funcționarea eficientă pe terenuri dure și suprafețe de asfalt. Anvelopa se distinge prin tracțiunea superioară și o carcasă robustă, care permite transportarea de încărcături grele la viteze mari.

 BKT MP 540_b

MULTIMAX MP 540

Din gama MULTIMAX fac parte numeroase modele, printre care se numără următoarele produse de o versatilitate excepțională:

  • MULTIMAX MP 513, conceput pentru vehicule universale. Datorită carcasei sale rezistente cu benzi din oțel, acesta poate transporta încărcături grele la viteze mari. În plus, oferă un confort la conducere și o tracțiune excelente, precum și proprietăți de auto-curățare de excepție.

BKT MP 513_b

MULTIMAX MP 513

  • MULTIMAX MP 527 este un produs multifuncțional pentru încărcătoare telescopice și încărcătoare compacte în aplicațiile agroindustriale. Peretele lateral este conceput pentru a oferi stabilitate maximă, iar compusul special îl face fiabil și rezistent la tăieturi și uzură.

BKT MP 527_b

MULTIMAX MP 527

  • MULTIMAX MP 522 a fost dezvoltat pentru toate operațiunile de ridicare și încărcare din sectorul agroindustrial, oferind stabilitate și tracțiune maxime. Este un produs care, practic, nu se uzează, datorită unui compus special, care îl face extraordinar de rezistent.

BKT MP 522_b

MULTIMAX MP 522

Aceste produse, precum și noutățile care extind gamele de anvelope BKT, demonstrează că multinaționala indiană acordă atenție nevoilor utilizatorilor, tendințelor și pieței, propunând soluții adecvate și specifice pentru toate condițiile de funcționare.

 

Accesați camera de presă BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room  

Despre BKT: 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 3.200 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din întreaga lume. Vizitați site-ul web www.bkt-tires.com pentru mai multe informații.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →