BKT ÎȘI INAUGUREAZĂ NOUA FABRICĂ DE PRODUCȚIE DIN WALUJ - Revista Ferma
2 minute de citit

BKT ÎȘI INAUGUREAZĂ NOUA FABRICĂ DE PRODUCȚIE DIN WALUJ

Producția test a început în noua unitate BKT dotată cu cea mai avansată tehnologie, din Waluj, în statul indian Maharashtra. Investiția de 56 de milioane USD a generat o capacitate anuală de producție de aproximativ 30.000 MT de anvelope Off-Highway.

În această fabrică vor lucra aproximativ 500 de persoane, în condiții de capacitate maximă, și se vor produce aici anvelope cu diametru mediu și mic, proiectate pentru utilaje agroindustriale.

BKT_Waluj_1 ok_b

Pentru BKT, această fabrică nouă reprezintă un demers strategic care eficientizează producția, nu doar o crește.

Unitatea cu o suprafață de 22 de hectare este o fabrică nouă de tip greenfield situată la doar 5 km distanță de prima fabrică de producție BKT, încă funcțională, din Waluj, deschisă în anul 1987.

Proiectul s-a focalizat pe construcția unei fabrici de ultimă generație atât din punct de vedere structural, cât și mecanic și pe reorganizarea departamentelor și a fluxurilor de lucru pentru o eficiență maximă.

BKT_Waluj_2 ok_b

Demarată în iunie 2019, construcția a prins contur în timpul pandemiei. Compania BKT a fost determinată să garanteze siguranța tuturor celor care au lucrat la proiect înainte de a continua realizarea acestuia. Situația de urgență sanitară nu a deturnat însă dorința BKT de a merge înainte, transmițând un mesaj pozitiv pe piață: „este posibil”, respectând, desigur, toate cerințele de siguranță impuse.

BKT_Waluj_3 ok_b

Ca de fiecare dată, compania are obiective ambițioase și intenționează să își extindă cota de piață de anvelope Off-Highway aplicând o filosofie sintetizată după cum urmează de către Arvind Poddar, Președinte și Director executiv al BKT:„Creșterea este angajamentul nostru. Perspectiva asupra viitorului este obiectivul nostru constant. O companie care nu îndrăznește să privească spre viitorul său este ca o persoană care nu poate visa”.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →