2 minute de citit

Bine ai venit, Fermy!

Fermy este mult mai mult decât o mascotă simpatică, pentru că, veți vedea, el are ample cunoștințe din ceea ce, pe Pământ, s-ar numi agricultură digitală. Asta pentru că el vine dintr-o galaxie unde dronele și inteligența artificială sunt, pentru fermieri, un fel de sapă și coasă de pe la noi.

FERMY_b

Pentru că este foarte inteligent, Fermy ne-a învățat repede limba și vă va da întâlnire des pe site-urile noastre și pe Facebook, Instagram și Youtube Ferma.

De asemenea, îl veți vedea și în paginile revistei Ferma, prima publicație de specialitate din România care interconectează varianta tipărită cu onlineul, rețelele sociale și canalele video, cu accent pe Agricultura 4.0, era digitală a agriculturii.

Da, exact, este vorba fix de locul de unde vine Fermy! De pe Agri 4.0, planeta aflată deja într-o epocă digitală în care agricultura nu mai seamănă deloc cu cea de secolul trecut și ”aduce” doar, dar foarte, foarte puțin, cu cea de azi.

El se bucură să vă poată transmite dumneavoastră, publicul nostru obișnuit cu informația specializată de calitate în domeniul agriculturii, acele date esențiale pentru o mai bună cunoaștere a agriculturii viitorului.

Cu Fermy, vă veți întâlni și în emisiuni produse de FMG Ferma Media Grup, dar și la expozițiile agrare viitoare.

Continuăm să vă pregătim multe surprize plăcute și vă invităm să ne urmăriți cu același interes pentru că, vorba lui Fermy, ”Un fermier informat face cât doi!”.

*****

Înfiinţat în urmă cu peste două decenii, odată cu lansarea unei reviste de specialitate, FMG Ferma Media Grup este primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti.

Brandurile grupului, din print sau digital, s-au impus în timp prin varietate, profesionalism și calitate.

FMG Ferma Media Grup – care include revistele Ferma şi Utilaje Agricole și site-urile revista-ferma.ro, agroinfo.ro, anunturi-agricole.ro, agroshop.ro – a fost, este şi va rămâne Alegerea naturală a fermierilor. Din 1998.

Sosirea virtuală a lui Fermy în cadrul grupului a fost posibilă grație echipei de creație și producție a BBS Media, o companie cu peste 20 de ani de experiență în producție și post-producție media.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →