BAYER România face PUNTE între ÎNVĂŢĂMÂNT şi MEDIUL DE AFACERI - Revista Ferma
3 minute de citit

BAYER România face PUNTE între ÎNVĂŢĂMÂNT şi MEDIUL DE AFACERI

Totul, la sediul din Bucureşti, unde participanţii pot experimenta, pentru câteva ore, ce înseamnă să faci parte dintr-o companie de talia Bayer.

INOVAŢIE & EDUCAŢIE
«Cel mai bun transfer de cunoştinţe este de la un actual profesionist, la un viitor profesionist. LIFE & Science Talks este, practic, o punte între două sisteme – învăţământul universitar şi mediul de afaceri. Prin acest proiect vrem să oferim studenţilor informaţii atractive, de ultimă oră, care să le permită să îşi facă o imagine cât mai clară despre domeniul în care urmează să profeseze. Este o componentă esenţială, prea puţin valorificată până în prezent. LIFE & Science Talks este un prim pas spre generaţii mai bine informate şi conectate la realitatea mediului de lucru» spune Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer România şi Bulgaria.

Proiectul LIFE &Science Talks a debutat pe 31 ianuarie 2017 cu o prezentare despre inovaţia în agricultură, susţinută de către Sorin Daraban, Marketing Manager în cadrul Diviziei Bayer Crop Science.

Există succes fără etică?
Pe 22 februarie, studenţi la Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Medicină şi Farmacie şi de asemenea Drept au putut afla despre standardele de etică şi complianţă care fac din Bayer o companie de succes de peste un secol, despre rigorile existente atât la nivel global cât şi pentru fiecare angajat în parte, dar şi riscurile pe care nerespectarea acestora le presupune. Mentor le-a fost Mihai G. Popa, Country Head of Law, Patents and Compliance în cadrul Bayer România: «Performanţele şi inovaţia Bayer în domeniul Ştiinţelor Vieţii sunt recunoscute la nivel global, însă nu de fiecare dată ne dăm seama de exigenţele pe care compania trebuie să le respecte în cele mai mici detalii. A face parte dintr-o companie precum Bayer aduce cu sine nu doar satisfacţii şi provocări profesionale, ci şi responsabilităţi pe măsură, pentru că viziunea companiei este strâns legată de integritate. Cred că prezentarea oferă studenţilor un punct de vedere ce le va fi util în viitorul parcurs profesional».

Bayer-life-&-science_b

LIFE & Science Talks face parte din seria proiectelor educaţionale derulate de către Bayer în România, cu scopul de a trezi interesul elevilor şi studenţilor faţă de învăţare şi ştiinţă, ca premisă pentru o viaţă mai bună. Sistemul educaţional din România oferă studenţilor o bază teoretică solidă. Companiile analizează însă din perspectivă practică abilităţile potenţialilor angajaţi. Cum se pot întâlni cele două viziuni, aparent diferite? Prin platforme precum LIFE & Science Talks, iniţiată de Bayer România.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →