Apulum Agraria 2011, la Alba Iulia - Revista Ferma
2 minute de citit

Apulum Agraria 2011, la Alba Iulia

stand legumicultor sard m Apulum Agraria 2011, la Alba Iulia

Târgul se va desfăşura în perioada 23-25 septembrie 2011, în spaţiul expoziţional din zona Pieţei Pascu – cartierul Cetate din Alba Iulia.

La ediţia din acest an standurile producătorilor agricoli individuali şi ale firmelor vor abunda în fructe şi legume pe alese, nenumărate produse de panificaţie şi patiserie, ouă, ciuperci, brânzeturi, preparate din carne, conserve de carne şi de legume, peşte, miere de albine şi produse apicole, sucuri de fructe, vinuri, flori şi pomi fructiferi.

Şi de această dată vor fi prezenţi producători de produse tradiţionale şi ecologice din ţară şi sunt aşteptaţi reprezentanţii judeţelor înfrăţite din Ungaria – Bacs Kiskun şi Tolna dar şi din Voivodina.

Vor fi organizate o serie de activităţi menite să promoveze o viaţă sănătoasă, bazată pe consumul de legume şi fructe produse în gospodăriile din judeţul Alba, cum ar fi: parada bicicletelor decorate cu legume şi fructe, concursul „dovleacul hazliu”, precum şi activităţi de educaţie a gustului pentru copii, acestea din urma încadrate de conceptul Slow Food şi realizate de Conviviumul Slow Food Alba Transilvania.

Vor fi organizate, ca în fiecare an, expoziţii de animale dar şi de păsări şi animale mici, precum şi prezentări de maşini, utilaje şi echipamente agricole.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de Ansamblul de fanfară a judeţului Alba şi de un program folcloric. Un moment deosebit îl va constitui „Opera în piaţă”, moment îndrăgit de vizitatorii târgului şi pe care Consiliul Judeţean Alba îl pune în scenă pentru a face o promovare şi mai completă a producătorilor agricoli locali şi a produselor acestora.

Vor fi prezenţi la Târgul Apulum Agraria 2011, societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate, care vor expune produse din diferite domenii agroalimentare: preparate din carne; produse de panificaţie, patiserie, cofetărie; miere şi produse apicole; brânză, ouă, peşte; legume, fructe, flori, cereale; produse fitosanitare; alimentaţie publică; vinificatori; maşini, utilaje şi echipamente agricole; crescători de animale; crescători de păsări şi animale mici; asociaţii.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →