APROBAT! Câți bani se dau pentru Rabla la tractoare în 2024! - Revista Ferma
1 minut de citit

APROBAT! Câți bani se dau pentru Rabla la tractoare în 2024!

piata tractoarelor b APROBAT! Câți bani se dau pentru Rabla la tractoare în 2024!

Guvernul a aprobat, pe 28 februarie, bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2024 al Administraţiei Fondului pentru Mediu, care include și suma alocată programului Rabla la tractoare și mașini agricole în acest an.

Bugetul Administrației Fondului pentru Mediu este de peste 9,3 miliarde lei cheltuieli bugetare și peste 14 miliarde lei credite de angajament, a precizat ministrul Mediului, Mircea Fechet, la finalul ședinței de Guvern.

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunțat că anul acesta va aloca 500 milioane de lei pentru Programul Rabla pentru tractoare și mașini agricole, ce vizează înnoirea parcului de tractoare și mașini agricole autopropulsate. Obiectivul programului este de a sprijini producătorii agricoli, în vederea achiziționării tractoarelor şi maşinilor agricole autopropulsate noi, inclusiv accesoriile agricole aferente, mai puţin poluante.

Ministrul Mediului a anunțat, în ianuarie 2024, că fermierii vor primi un ajutor de minimis de maximum 30.000 de euro pe beneficiar pentru achiziţia de tractoare şi maşini agricole noi și cu tehnologii care poluează mai puțin.

30.000 de euro voucher Rabla pentru Tractoare și Mașini Agricole

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →