Aplicația myKWS, acum și pe telefon - Revista Ferma
3 minute de citit

Aplicația myKWS, acum și pe telefon

Aplicația myKWS, acum și pe telefon _b

Ultimul an ne-a demonstrat că spațiul virtual ne poate oferi foarte multe instrumente utile în activitatea noastră zilnică, pe care le putem folosi în orice moment și de oriunde ne aflăm. Ne trebuie doar conexiune la internet și un telefon (aproape) SMART. Nimic complicat în ziua de azi.

 

Serviciu pentru monitorizarea porumbului

 

Așa cum știți, anul trecut am lansat serviciul digital de monitorizare al parcelelor cultivate cu porumb myKWS. Ca urmare a aprecierii fermierilor noștri, soldate cu multiple accesări, dar și cu solicitări privind derivarea acestor parametri și pentru telefonul mobil, am dezvoltat aplicația în consecință și astăzi v-o putem pune la dispoziție într-o formă mult mai facilă și, deci, mai la îndemână.

 

Noua formulă digitală myKWS

 

Noua formulă digitală myKWS oferă cele mai importante funcții pentru activitatea zilnică agricolă și este foarte rapid de accesat de către dumneavoastră direct de pe telefon. De exemplu, serviciul meteo din myKWS, precum și toate informațiile personalizate din tabloul de bord, afișat pe interfața aplicației, pot fi utilizate foarte simplu. Disponibilitatea imediată a noutăților relevante constituie baza pentru necesitatea utilizării acesteia și, practic, justifică acest cumul de beneficii zilnice. De asemenea, pentru ca fermierii noștri să aibă acces nelimitat la fiecare știre nou emisă, am elaborat sistemul de notificări pentru telefon, transmise sub formă de alerte afișate pe ecran. Așa încât, consultările telefonice sau față în față de până acum sunt, mai nou, completate de aceste sfaturi virtuale. Cu alte cuvinte, am lansat o nouă modalitate de consolidare a încrederii unora în ceilalți și a promptitudinii serviciilor noastre. Toate acestea fără a fi necesar să instalați pe telefon alte funcții față de cele deja disponibile.

Aplicația myKWS, acum și pe telefon (1)_b


Tur virtual în câmp cu aplicația myKWS

 

Dacă descoperiți în terenul dumneavoastră situații neconforme cu așteptările sau planurile stabilite, vi le puteți fixa cu ajutorul funcției de geolocalizare, astfel încât veți putea fotografia și urmări evoluția acestora direct din telefon. Serviciul RADAR este cea mai nouă idee de a experimenta acest tip de informări virtuale: descoperiți neregulile în vegetație, planificați analiza probelor de sol și puteți chiar ajusta, în timp real, notițele culese pe parcursul analizelor ulterioare din aplicație.

 

Versiunea 1.0 – funcții utile:

 

  • Accesul la știri personalizate în pagina principală şi prin notificări;
  • Administrarea parcelelor şi vizualizarea terenurilor cu ajutorul mai multor tipuri de hărți;
  • Verificarea stării de sănătate a culturilor;
  • Disponibilitatea serviciului meteorologic: interfață prietenoasă, informații suplimentare, utile pentru fermieri;
  • Informarea despre bursa cerealelor și contactarea rapidă a reprezentanților KWS. Cu toate acestea, chiar dacă vi se pare mult mai simplu să folosiți acest serviciu digital de pe telefon, vă încurajăm să accesați, pe cât posibil, versiunea pentru desktop, pentru o acuratețe cât mai bună a informațiilor, hărților, localizărilor sau fotografiilor.

 Aplicația myKWS poate fi descărcată aici: https://bit.ly/3v7XxGI

Pentru mai multe detalii privind serviciul digital myKWS și pentru o analiză mai clară a beneficiilor oferite de acesta, vă recomandăm să accesați www.kws.ro, secțiunea myKWS.

logo myKWS (1)

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →