Apan Agriculture Equipments Importator Exclusiv Agrifac în România! - Revista Ferma
3 minute de citit

Apan Agriculture Equipments Importator Exclusiv Agrifac în România!

Apan Agriculture Equipments_b

În conformitate  cu strategia de dezvoltare a Companiei Agrifac, structura din România este întărită cu un parteneriat exclusiv cu Apan Agriculture Equipments, atât pentru vânzarea, cât și pentru post-vânzarea pulverizatoarelor Autopropulsate AGRIFAC. Apan demonstrează că are experiență ca importator pentru o mare varietate de utilaje agricole, inclusiv pentru Agrifac.

Lumea are nevoie din ce în ce de mai multă hrană! Prin urmare, Agrifac produce mașini “Brilliant Simple”- cele mai inovatoare pulverizatoare din lume, care sunt ușor de utilizat. Tot ce dezvoltă Agrifac se raporteazălaconceptul “4E”: Eficient, Economic, Ergonomic și Ecologic. Testând toate inovațiile conform conceptului “4E”, Agrifac este înaintea concurenței în dezvoltare și inovare.

Mașinile noastre operează în România de mulți ani. Parteneriatul cu Apan este o colaborare de succes. De aceea o vom extinde și o vom intensifica. În termen de un an, Apan va deschide un nou punct de lucru în partea de vest a țării. Vom acoperi mult mai bine serviciile de vânzare și post-vânzare. Vom fi prezenți lângă fermieri pentru a-i consilia în creșterea producției, reducând, în același timp, amprenta ecologică”, conform lui Arnoud de Boer (Director Vânzări Europa Centrală și de Est) și Cristi Teodor (Country Sales Manager România) de la Agrifac.

 

Apan Agriculture Equipments

Apan Agriculture Equipments este, în acest moment, o companie la care fermierii apelează atunci când doresc să investească în utilaje agricole de calitate. Cu echipa pe care o avem, reușim să consiliem fermierii în a lua deciziile corecte, atât financiar, cât și tehnic.

Ne dezvoltăm frumos și sigur! Siguranță pe care le-o oferim fermierilor în achiziție, precum și intervențiile prompte în service-are, ne poziționează printre primele alegeri ale fermierilor din România!”, declara Dobrotă Sorin, Director Executiv Apan Agriculture Equipments.

 

Agrifac

Agrifac este dezvoltator și producător de pulverizatoare agricole (autopropulsate) și de mașini pentru recoltat sfeclă. Clienții Agrifac reușesc să aibă grijă de culturile lor de la sămânță, până la recoltare. În calitate de prim producător, Agrifac fabrică mașini adaptate necesității fiecărei ferme agricole. Noi spunem “ Fiecare picătură ajunge la locul potrivit”. Cu ajutorul autopropulsatelor inovatoare Agrifac, fermierii fac posibilă creșterea producției de alimente pe terenurile agricole existente, cu mai puțină apă, mai puțin combustibil și mai puține substanțe pentru protecția culturilor. Agrifac vrea să contribuie la hrănirea populației într-un mod durabil, cu soluții inteligente și ușor de utilizat.

 

Ești interesat să afli mai multe despre Autopropulsatele Agrifac? Te rugăm, vizitează pagină – www.apan-agricultură.ro sau telefon – 0741.072.997!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →