Anvelopa radială Mitas HC (High Capacity) pentru utilaje grele - Revista Ferma
2 minute de citit

Anvelopa radială Mitas HC (High Capacity) pentru utilaje grele

Alături de cea mai mare anvelopă din gama Mitas HC – VF 1000 / 65R32 CFO, anvelopa HC 3000 R beneficiază de tehnologia Very High Flexion (VF) și are un design nou cu secțiuni de umăr rotunjite, marcate în denumire cu litera R, precum și pereți laterali flexibili.

 Foto 1 HC3000R_Kumn_b


Capacitate mare de încărcare

 

Spre deosebire de alte anvelope din gama Mitas HC utilizate în principal la combine, noua anvelopă HC 3000 R este concepută pentru cisternele autopropulsate. „HC 3000 R are un design nou al benzii de rulare, foarte prietenos cu solul”, explică Pavel Kott, Manager de produs pentru anvelopele agricole Mitas.

Capacitatea ridicată de încărcare și presiunea redusă asupra solului – în special atunci când se operează întoarceri în câmp – sunt principalele avantaje ale HC 3000 R.

Datorită structurii inovatoare a carcasei, anvelopele au o capacitate de încărcare cu până la 40% mai mare decât anvelopele standard, indiferent de viteză, ceea ce face ca HC 3000 R să fie excelentă pentru operațiuni de câmp în care sarcina mașinii se schimbă frecvent.

Deoarece pot fi utilizate la o presiune de umflare mai mică, anvelopele HC 3000 R au o tracțiune excelentă și alunecări reduse, ceea ce duce la economie de combustibil și o productivitate mai bună.

 Foto 2 HC3000R_b

un articol de

MITAS

mai multe pe această temă www.mitas-tyres.com

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →