”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!” Ei sunt câştigătorii celor trei TABLETE SAMSUNG - Revista Ferma
3 minute de citit

”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!” Ei sunt câştigătorii celor trei TABLETE SAMSUNG

ADRIANA SANDU: ”E PRIMA OARĂ CÂND CÂŞTIGĂM UN PREMIU!”

Sorţii au decis ca prima tabletă Samsung să meargă în Ialomiţa. „Suntem printre cei mai fideli cititori ai Revistei Ferma, de prin 2010 avem abonament. A fost o mare surpriză; e prima oară când câştigăm un premiu! Şi chiar de la revista pe care o respectăm. A fost ciudat, am crezut să-i o glumă, că va trebui să… plătim o taxă ca să primim tableta!”, ne-a declarat Adriana Sandu, directorul economic al SC Natural Service SRL.

Ferma este axată pe creşterea animalelor. „Creştem 122 vaci Holstein, laptele îl predăm unui procesator la preţul de 2,4 lei/litru. Avem semănate 30 ha cu iarbă pentru păşunat (din totalul de 74 ha) şi am terminat de pus sorgul şi porumbul pentru însilozare. Din păcate, administratorul fermei, cetăţean olandez, îşi va reloca afacerea din România şi a decis să vândă ferma”, ne-a declarat Adriana Sandu.

Foto 2 Adriana Sandu Natural Service ”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!” Ei sunt câştigătorii celor trei TABLETE SAMSUNG

Adriana Sandu, director economic al SC Natural Service SRL

FĂNEL POSTELNICU: ”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!”

Tragerea la sorţi i-a adus satisfacţie şi lui Fănel Postelnicu, din Oancea, jud. Galaţi. „De 3 ani sunt abonatul Ferma. Ştiam despre ea pentru că o citisem la un cunoscut agronom din zonă: Ion Vieru. O reţinusem, deoarece mi-a stârnit curiozitatea. M-am abonat şi sunt mulţumit de conţinutul revistei, dar şi mai mulţumit sunt că am câştigat!”, ne-a declarat bucuros cititorul.

Fănel Postelnicu nu are pregătire de specialitate, profesia de bază fiind şoferia, însă a susţinut că revista Ferma este o sursă de informaţii utile care îl ajută în practica agricolă.

Ferma lui se întinde pe 300 ha şi cultivă cereale păioase de toamnă şi culturi de primăvară.

„Am semănat în toamnă 120 ha cu orz şi grâu, iar acum am terminat semănatul la mazăre, coriandru, floarea soarelui şi porumb. Culturile arată mai bine decât anul trecut; ne-a ajutat şi ploaia”, ne-a declarat Fănel Postelnicu.

Foto 3 Fanel Postelnicu ”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!” Ei sunt câştigătorii celor trei TABLETE SAMSUNG

Fănel Postelnicu

IULIAN POP: ”FERMA E O REVISTĂ UTILĂ, SCRISĂ CU TALENT”

Un alt abonat bucuros de tableta primită este Iulian Pop. Cititorul nostru asiduu este medic veterinar de 25 de ani şi deţine o clinică cu 10 angajaţi în Borşa – Maramureş. „De vreo 10 ani am abonament la revistă, pe care an de an îl reînnoiesc. Îmi place publicaţia, e de ţinută, cu o paletă diversificată de abordări şi este făcută de jurnalişti cu talent; chiar e o revistă utilă.

La clinica lui (Best Vet Company), dr. Iulian Pop are sub control patologia animalelor mari (bovine, ovine, cabaline), cât şi a celor de companie (câini, pisici), practicând toată gama de activităţi, de la vaccinări şi până la intervenţii chirurgicale.

„În judeţ, au scăzut efectivele de bovine; eu aveam 4.500 de animale în circumscripţie şi acum mai sunt vreo 4.000. În schimb, creşte numărul cailor pentru agrement la pensiuni, Borşa fiind o zonă turistică”, a susţinut medicul maramureşean.

Foto 2 Dr. Iulian Pop ”AM FOST PREMIAT DE REVISTA PREFERATĂ!” Ei sunt câştigătorii celor trei TABLETE SAMSUNG

Dr. Iulian Pop

Iată cum te poţi abona la REVISTA FERMA!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →