3 minute de citit

Ai 5 motive să cumperi utilaje de la UTILBEN

echipa UTILBEN_b

UTILBEN pune accent pe creșterea portofoliului de echipamente agricole și pe întâmpinarea nevoilor fermierilor din România, prin deschiderea de puncte service la nivel național și cooptarea în echipă a celor mai experimentați tehnicieni. 


Sedii noi de service în București, Cluj și Iași

UTILBEN a investit anul trecut 2 milioane de euro în deschiderea unor sedii de service în București și Cluj, iar anul acesta, Iași este următorul pe listă. Aceste unități de service sunt dotate cu aparatură performantă, iar mecanici profesioniști realizează reparații, servicii de diagnoză, tinichigerie și vopsitorie la cele mai înalte standarde de calitate.

 

15 mașini de service gata de intervenții

Pe lângă cele două sedii, UTILBEN a investit în alcătuirea unei flote de 15 mașini de service, care pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau pentru o revizie ori punere în funcțiune. Scopul este de a fi cât mai aproape de fermierii români, atunci când au nevoie imediată de ajutor. Promptitudinea este esențială în timpul unei campanii agricole.

 

Stoc de piese de schimb

 

Pentru a depăși așteptările clienților din domeniul agricol, UTILBEN a investit puternic și în zona de furnizare de piese, astfel încât un client care a cumpărat un utilaj de la UTILBEN să beneficieze de tot suportul companiei și după achiziție. Pe site-ul www.piese.utilben.ro, găsiți o gamă largă de piese de schimb pentru utilajele dumneavoastră agricole, indiferent de brand.

 

Tractoarele Kioti, cu puteri de la 21 la 125 CP

Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Producătorul Kioti vă garantează achiziția unui utilaj performant, fabricat integral în Coreea de Sud, datorită folosirii unor componente premium. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

 

Mărci renumite de echipamente agricole

Pe site-ul www.utilben.ro, găsiți soluții complete în materie de echipamente agricole care vă vor face viața și munca mai ușoare: cositori, freze de sol, grape rotative, greble, instalații de erbicidat, pluguri, prese de balotat, remorci, tocătoare de resturi vegetale, tocătoare de siloz și vidanje. UTILBEN este furnizor al unor branduri cu o reputație impecabilă la nivel internațional în materie de echipamente agricole: Enorossi (Italia), Sipma (Polonia), Aldo Biagioli (Italia), Otma by Nardi (Italia), Caffini (Italia), Romsan (Turcia), Forigo (Italia) și Pomot (Polonia).

 

 

DATE DE CONTACT

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

E-mail: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 


un articol de

UTIL BEN


Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →