2 minute de citit

Agritechnica 2023: Case IH aduce “cel mai puternic Puma din toate timpurile”

case ih puma 260 cvx saemaschine 47971449 Agritechnica 2023: Case IH aduce "cel mai puternic Puma din toate timpurile"
foto: agrarheute.com

NOUTĂŢI AGRITECHNICA 2023: Case IH îşi extinde gama Puma. Acum, marea felină zgârie pragul de 300 CP, iar aceasta nu este singura inovaţie.

Deja prezentată la ultima ediţie SIMA, Case IH vine la Agritechnica 2023 cu noul său model de top din seria Puma. Modelul 260 CVX Drive este cel mai puternic Puma oferit vreodată de marca de tractoare Case IH. Printre cele mai importante inovaţii se numără o putere a motorului cu 11 procente mai mare şi o nouă cabină.

De unde provine puterea suplimentară a modelului Puma?

Motorul este furnizat de compania soră a grupului, Fiat Power Train (FPT). Puterea nominală este de 260 CP, cu o putere maximă de până la 280 CP fără Power Boost. Case IH numeşte acest boost “EPM” şi eliberează o putere suplimentară la priza de putere, la sistemul hidraulic şi în transport, ceea ce îi conferă modelului Puma o putere maximă de 302 CP. Puma 260 este, de asemenea, singurul model care primeşte un turbocompresor cu geometrie variabilă controlată electronic.

Este aceasta cea mai bună inovaţie a anului? S-ar putea să fie. Vom afla mai multe în noiembrie.

sursa: agrarheute.com

Revista Ferma va merge la Agritechnica şi vă ca ţine la curent cu noutăţile!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →