2 minute de citit

AGRILEVANTE – Târgul agrobusinessului din bazinul mediteranean

agrilevante 2023 AGRILEVANTE - Târgul agrobusinessului din bazinul mediteranean

În perioada 5-8 octombrie a.c., cea mai mare expoziție agricolă dedicată lanțurilor de aprovizionare agricole din zona mediteraneană va reveni la centrul expozițional din Bari, în Italia. Printre noutățile ediției din 2023, organizată de FederUnacoma, se numără un spațiu mai mare destinat sectorului de grădinărit și de amenajare a teritoriului și o zonă expozițională dedicată roboticii agricole.

PESTE 30.000 DE METRI PĂTRAȚI

Aproximativ opt mii de modele de mașini și echipamente pentru agricultură, zeci de întâlniri cu tematici tehnice și din sfera economică și o zonă expozițională de peste 30.000 mp (80% deja ocupat, iar restul de 20% urmând a fi epuizat în săptămânile următoare) – acestea sunt cifrele ediției din 2023 a Agrilevante.

Expoziția revine, după ce ediția din 2021 a fost suspendată din cauza urgenței sanitare, și implică toți actorii din lanțul de aprovizionare agroalimentară și din lumea economică, politică, educațională și de formare profesională din spațiul mediteranean, a anunțat Simona Rapastella, director general al FederUnacoma.

SPAȚIU EXPOZIȚIONAL REPROIECTAT

„Spațiul expozițional a fost parțial reproiectat”, a explicat Rapastella, astfel că noul pavilion va fi ”pivotul” central al evenimentului, iar lângă spațiul din centru se va afla noua structură rezervată delegațiilor oficiale din străinătate, unde vor avea loc întâlniri business-to-business organizate de FederUnacoma în cooperare cu ICE.

”Agrilevante este expoziția care vorbește despre provocările cruciale ale agriculturii din regiune, precum cele legate de mediu, de stabilitatea politică și socială sau de competențele și formarea profesională a operatorilor din agricultură” , a conchis Simona Rapastella.

 

un articol de

FEDERUNACOMA SURL

mai multe pe această temă www.agrilevante.eu

Cisteste si...

IMG 0801 S-a deschis AGROMALIM 2023!

S-a deschis AGROMALIM 2023!

Cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării şi-a deschis oficial porţile – AGROMALIM 2023. Ediţia cu numărul 33 […]

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →