2 minute de citit

AGCO s-a alăturat proiectului NEVONEX

NEVONEX a câştigat medalia de argint pentru inovaţie la ediţia din 2019 a expoziţiei mondiale Agritechnica, pentru dezvoltarea unui ecosistem digital deschis care permite procese mai eficiente în agricultură prin conectivitate şi automatizarea echipamentelor şi a fluxurilor de lucru.

“Suntem încântaţi să inovăm cu Bosch ca o continuare a efortului nostru de a facilita gestionarea datelor pentru fermieri, astfel încât aceştia să deblocheze în cele din urmă mai multă valoare pentru operaţiunile lor”, a declarat Seth Crawford, vicepreşedinte şi director general al departamentului de agricultură de precizie şi digitală la AGCO.

Nevonex-AGCO_b“Parteneriatul nostru cu AGCO este un mare beneficiu pentru partenerii şi utilizatorii NEVONEX. Cu AGCO la bord, fermierii sunt acum capabili să implementeze prin intermediul NEVONEX servicii şi funcţii digitale îmbunătăţite pe echipamentele agricole AGCO existente”, spune Andrew Allen, vicepreşedinte pe segmentul vehicule comerciale şi offroad în cadrul companiei Bosch.

Prin această colaborare, grupul AGCO se alătură altor companii de frunte în domeniul îngrijirii culturilor, seminţelor, sistemului de gestionare a fermelor şi companii cu activitate în agricultura de precizie, inclusiv Corteva, MyEasyFarm, Syngenta, Topcon şi Xarvio, pentru a oferi servicii digitale îmbunătăţite pe echipamentele AGCO.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →