2 minute de citit

Acord între CNH şi Monarch pentru electrificarea tractoarelor

Acordul de licenţă prevede lansarea unei platforme de electrificare modulare, scalabile, care se va concentra pe tractoare cu putere redusă. Prin acest parteneriat, grupul CNH Industrial, din care fac parte, companiile Case IH, New Holland şi Steyr, îşi manifestă în mod public şi asumat angajamentul privind eliminarea emisiilor poluante din sectorul agricol, prin adoptarea de sisteme alternative.

CNH-Monarch_bCNH Industrial, care din primăvară este un investitor minoritar la Monarch Tractor, mizează pe electrificare şi automatizare în strategia sa de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Iar prin acest parteneriat grupul speră să-şi îmbunătăţească capacităţile de electrificare şi să dezvolte mai rapid noi platforme electrice. La rândul său, Monarch Tractor va putea profita de cunoştinţele profunde ale CNH Industrial în materie de produse, mărci, distribuţie şi puterea lanţului de aprovizionare.

„Suntem încrezători că noile căi oferite de Monarch ne vor consolida rapid poziţia competitivă în domeniul agriculturii de precizie durabile”, a declarat directorul executiv Scott Wine, fără a oferi informaţii cu privire la detaliile financiare ale acestei înţelegeri. Tot anul acesta, CNH Industrial – al doilea mare producător de echipamente agricole din lume după John Deere – a plătit 2,1 miliarde de dolari pentru achiziţia Raven Industries, într-un efort de a-şi extinde infuenţa pe segmentul agriculturii de precizie.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →