4 minute de citit

AAE – unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

tractorul Mccormick AAE - unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

Prin reprezentarea la nivel național a brandurilor McCormick, Agrifac și Faresin, Apan Agriculture Equipments își extinde activitatea într-un ritm normal și sănătos în România, răspunzând PREZENT cererii din piața utilajelor agricole.

Încă din anul 2016, Argo Tractors Italia, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole din întreaga lume, și-a găsit în România un partener de succes – Apan Agriculture Equipments (AAE).

ROȘUL MCCORMICK în fermele românilor

Timp de 8 ani, vânzarea și service-ul de calitate al Tractoarelor McCormick au reprezentat un obiectiv în sine pentru compania noastră. Numărul de unități vândute de când noi activăm în această piață spune totul. Am reușit ca în regiunile Moldova, Dobrogea și Muntenia să creștem cota de piață a brandului de Tractoare McCormick. Roșu McCormick se găsește acum în multe ferme agricole, ajutând zi de zi fermierii să-și crească afacerile proprii.

La 1 octombrie 2023, Argo Tractors a decis ca Apan Agriculture Equipments să devină UNIC Importator Tractoare McCormick în România!

UN NOU CENTRU ÎN JUDEȚUL TIMIȘ

În acest mod, compania AAE începe să-și desfășoare activitatea și în partea de vest a țării. Pentru a veni în sprijinul fermierilor care au deja tractoare McCormick, precum și a celor care își doresc să achiziționeze acest brand, am deschis o nouă locație în județul Timiș. Locația cuprinde consilierea și vânzarea de tractoare noi McCormick, cât și asigurarea de piese de schimb și service pentru acestea.

harta APAN AAE - unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

Autopropulsatele AGRIFAC 

Mașina de Erbicidat Autopropulsaă Agrifac, caracterizată prin stabilitate, fiabilitate și durabilitate, oferă tehnologii inovative fermierilor interesați de economie, eficiență, ergonomie și ecologie.

Agrifac este brandul pe care compania AAE îl are în portofoliu încă din anul 2019 și pentru care, în anul 2022, a devenit Unic Importator în România.

Agrifac Condor AAE - unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

Acordăm o importanță deosebită calității serviciilor noastre, vânzare și post-vânzare, prin personal tehnic calificat, capabil să ofere asistență tehnică și cele mai bune soluții pentru fiecare fermă în parte.

Prin deschiderea noii locații din județul Timiș, suntem mai aproape de fermierii din vestul țării.

Încărcătorul telescopic FARESIN

Compania Faresin Industries produce și comercializează încărcătoare telescopice avansate tehnologic pentru sectoarele agricol, zootehnic și de construcții din întreaga lume.

Gama Faresin de încărcătoare telescopice cuprinde modele cu lungimi ale brațului de la 6 la 7 m, cu capacități de ridicare de la 2,6 la 7 t, capabile să ofere soluția potrivită pentru fiecare activitate agricolă. Fiecare model poate avea diverse configurații, care diferă ca performanță și opțiuni, asigurând confort și eficacitate maximă.

Incarcatoarele telescopice FARESIN distribuite de APAN in Romania3 AAE - unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

FARESIN full electric

În anul 2018 este lansat Faresin Full Electric. Reducerea la 0 a emisiilor de CO2 permite utilizarea în medii închise, precum depozite, zone logistice, activități agricole. Manipulatoarele telescopice complet electrice pot fi utilizate în orice condiții de lucru datorită manevrării ușoare și direcției pe 4 roți cu tracțiune integrală.

• Într-o fermă, încărcătorul telescopic Faresin poate fi folosit în diverse scopuri, de la manipularea cerealelor, până la hrănirea animalelor, curățarea grajdurilor, manipularea baloților.

Incarcatoarele telescopice FARESIN distribuite de APAN in Romania1 AAE - unic importator McCormick, Agrifac și Faresin în România

• În domeniul horticulturii, sunt ideale pentru deplasarea în spații mici, la recoltarea și depozitarea legumelor, mutarea îngrășămintelor sau pentru lucrări simple de întreținere. În lumea logisticii, încărcătoarele Faresin sunt esențiale, mai ales când sunt echipate cu un motor electric. Mișcarea mărfurilor într-un depozit devine mai ușoară cu un Faresin, datorită manevrabilității bune, vizibilității excelente, cabinei confortabile, silențiozității motorului electric și capacității de încărcare.

DATE DE CONTACT

Timiș, DN 69, Km 4, Sânandrei

Vânzări: 0751.091.194

Service: 0753.207.490

Contactați-ne pentru:

Tractoare, Faresin și utilaje agricole: tel. 0749.029.621

Autopropulsate: tel. 0749.063.296

Irigații: tel. 0756.728.873; 0751.256.302

Horticultură: tel. 0755.086.643; 0751.170.624

Prin reprezentarea la nivel național a brandurilor McCormick, Agrifac și Faresin, Apan Agriculture Equipments își extinde activitatea într-un ritm normal și sănătos, răspunzând PREZENT cererii din piața utilajelor agricole.

Dezvoltarea companiei noastre are la bază și capacitatea de susținere a Grupului Apan, grup din care face parte AAE, companie cu capital 100% românesc și afaceri multiple în domeniile auto, leasing și asigurări.

Fermierii știu că au în Apan Agriculture Equipments un partener de nădejde!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →