2 minute de citit

15 ani de parteneriat Rauch – MEWI

rauch mewi 2 15 ani de parteneriat Rauch - MEWI

Compania germană Rauch Landmaschinenfabrik GmbH este o afacere de familie aflată la a patra și a cincea generație, având o istorie de peste 100 de ani, pe care i-a sărbătorit, în 2020, sub motto-ul aniversar caracterizat de valori corporative semnificative: tradiție, precizie, sustenabilitate și inovație. Toate acestea presupun calitate și fiabilitate pentru a satisface cerințele tot mai ridicate din agricultură, în termeni de eficiență și ecologizare. Cele peste 170 de brevete active și numeroasele premii la principalele târguri internaționale sunt dovada puterii inovatoare continue a companiei, produsele Rauch fiind o sinteză a preciziei, performanței, fiabilității ridicate, funcționalității și confortului maxim în exploatare.

“Datorită suportului tehnic și comercial al celor de la Rauch, am avut posibilitatea de a oferi soluții potrivite pentru fiecare cultură și pentru fiecare etapă a ciclului agricol.” – RĂZVAN ENACHE, Brand manager Rauch

PESTE 150 DE CLIENȚI ÎN ROMÂNIA

În 1880, Franz Rauch a pus bazele companiei ca maestru fierar, iar astăzi compania germană este un producător european important de distribuitoare de îngrășăminte și de substanțe pentru întreținerea drumurilor în sezonul rece. În agricultură, dezvoltarea sustenabilă și obținerea unor recolte de calitate sunt esențiale pentru a asigura securitatea alimentară, iar un factor important în realizarea acestor obiective este distribuirea uniformă și calitatea îngrășămintelor utilizate.

MEWI a început, în 2008, colaborarea (exclusivă) cu compania germană Rauch, în prezent peste 150 de fermieri români bucurându-se de beneficiile utilizării unui distribuitor de îngrășăminte ce poartă sigla brandului.

 

un articol realizat de: MEWI

mai multe pe această temă: www.mewi.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →