5 minute de citit

10 motive pentru a iriga cu Titan Machinery

 10 motive pentru a iriga cu Titan Machinery2_b

Investițiile în sisteme de irigare vor permite dublarea randamentului culturilor, cu costuri minime de forță de muncă, transformând ferma într-o afacere stabilă, cu potențial înalt de dezvoltare, extrem de profitabilă și independentă față de instabilitatea climatică. 

INVESTIȚII INTELIGENTE ȘI PROFITABILE

Titan Machinery România își dorește să fie partenerul preferat al antreprenorilor din România care au nevoie de proiecte bine făcute și profitabile, pe termen mediu și lung. Compania noastră dispune de tehnologii avansate și de servicii complete, complementare sau independente, în materie de agricultură de precizie, telematică, analiză și procesare date, care îți aduc afacerea pe calea predictibilității, a investițiilor inteligente și profitabile, cu zero pierderi.

DE CE SĂ ALEGI SISTEMELE DE IRIGAȚII DE LA TITAN MACHINERY?

Îți prezentăm cele mai importante zece motive pentru care merită să cumperi sisteme de irigații profesionale de la Titan Machinery.

Motivul 1: Oferim sisteme de irigații profesionale variate, de tip tambur și pivot, de la producători mondiali care dispun de o experiență vastă în acest domeniu. Aceste sisteme de irigare sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe agricole, pentru orice fel de geometrie a câmpurilor și pentru orice fel de configurație.

Irigarea cu sisteme de acoperire largă, cu mișcare automată, este cea mai comună metodă de irigare în agricultura modernă. Ea e utilizată și pentru protecția culturii: aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor prin sistemul de irigare.

Motivul 2: Titan Machinery România nu oferă doar echipamente variate de irigare, ci asigură și pachete integrate cu servicii de instalare, supraveghere, garanție, servicii post-garanție, servicii de furnizare rapidă a pieselor de schimb și echipe de întreținere expres a echipamentelor, disponibile pe întreg teritoriul țării.

Motivul 3: Titan Machinery România a construit un departament special dedicat fermierilor care doresc să investească în sisteme de irigații și în dezvoltarea fermelor, departament pregătit să acorde un suport constant de la prima solicitare și pe tot parcursul procesului de operare din ferme.

De asemenea, Echipa Titan Machinery este pregătită să ofere consultanță și soluții complete și adaptate, cu pachete integrate de utilaje și servicii pentru irigații. Toate soluțiile, inclusiv sistemele de irigații, cuprind întreg suportul echipei noastre pentru întreținerea și buna funcționare a echipamentelor.

10 motive pentru a iriga cu Titan Machinery1_b

ECONOMIE DE ENERGIE ȘI COSTURI DE OPERARE REDUSE

Motivul 4: Partenerul Titan Machinery în furnizarea sistemelor de irigații prin tambur este Nettunno, companie cu o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea sistemelor de irigare autopropulsate și a motopompelor de înaltă calitate. Fiabilitatea și versatilitatea produselor Visa-Nettuno sunt asigurate de cele mai bune componente și cele mai noi tehnologii, rezultând atât economii semnificative de energie, cât și costuri de operare mai mici.

Motivul 5: Sistemele de irigații Tambur de la Netunno au un design original, sunt robuste și vin cu accesorii galvanizate la cald și inovatoare. În plus, oferim asistență, timpi scurți de livrare, serviciu post-vânzare prompt și suport tehnic calificat, de la proiectarea inițială și până la instalarea finală.

Motivul 6: Partenerul Titan Machinery România în furnizarea sistemelor de irigații Pivot este producătorul ucrainean VAB LTD, prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări. Compania face parte dintr-un grup de producție alcătuit din zece întreprinderi care au ca obiect de activitate prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru producția sistemelor de irigat.

Motivul 7: Sistemele de Irigații complete de la VAB LTD cuprind Sisteme de Tip Pivot, Liniar și Hipodrom, cu acoperire largă și mișcare automată, asigurate de către parteneri care produc tehnică de cea mai înaltă calitate.

Colaborând cu noi veți obține:

 • Echipamente ucrainene de calitate europeană.
 • Compensații de stat din costul echipamentului.
 • 100% supraveghere a instalării.
 • Garanția echipamentelor asigurată 24 de luni de la instalarea finală.
 • Servicii post-garanție de către propriul serviciu de service.
 • Disponibilitatea componentelor în depozitul producătorului.
 • Echipă de întreținere expres a echipamentelor pe întreg teritoriul României.

Motivul 8: Avantajele Sistemului VAB. LTD sunt:

 • Oțel zincat de înaltă rezistență și durată lungă de viață;
 • Sisteme de control intuitive;
 • E potrivit pentru toate tipurile de culturi;
 • Utilizare rațională a apei;
 • Funcționează la presiune joasă, de 2-3 bari.

Motivul 9: Sisteme de control GPS pentru irigare.

Sistemul pentru controlul de la distanță al sistemelor de irigare pivot – „Control VI” din „Variant Irigation™” – permite controlul și monitorizarea irigației de pe PC, tabletă sau smartphone, prin Internet sau WI-FI. Pagina web afișează toate funcțiile panoului operator, aplicarea tuturor comenzilor și afișajele hardware majore.

Ce comenzi îndeplinește:

 • Controlul uneia sau mai multor mașini în același timp;
 • Pornește/oprește deplasarea mașinii;
 • Poate fi mutat într-o anumită locație de pe câmp;
 • Pornește/oprește udarea;
 • Reglează viteza de deplasare și de udare;
 • Arată consumul de apă și de electricitate;
 • Afișează lucrările mașinii în timp real (poziția și caracteristicile de lucru).

10 motive pentru a iriga cu Titan Machinery3_b

Motivul 10: Titan Machinery România îți oferă posibilitatea de a investi în sisteme de irigații profesionale la prețuri avantajoase, cu consultanță și un plan de dezvoltare dedicat fermei tale.

Dacă aceste motive v-au convins, atunci luați legătura cu Specialiștii pentru Sisteme de Irigații ai Titan Machinery România, apelând la numărul de telefon 0748290197!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →