Viorel Matei: “FNPAR a avut şi are un singur preşedinte” - Revista Ferma
2 minute de citit

Viorel Matei: “FNPAR a avut şi are un singur preşedinte”

foto botanoi si matei m Viorel Matei: “FNPAR a avut şi are un singur preşedinte”

Viorel Matei, a revenit, însă asupra intenţiei exprimate, “ca urmare a nenumăratelor sesizări din partea membrilor activi, precum şi a personalului angajat al Federaţiei” şi afirmă că Adunarea Generală din 28 iulie 2011 nu a fost convocată conform prevederilor statului Federaţiei, iar alegerea lui Daniel Botănoiu în funcţia de preşedinte al Federaţiei a fost, de asemenea, în afara statutului.

Următoarea întâlnire a conducerii FNPAR va avea loc la începutul lunii septembrie 2011, şi potrivit lui Matei, vor fi invitate să participle şi asociaţii care nu sunt membre ale Federaţiei. De asemenea, potrivit preşedintelui FNPAR, LAPAR ar putea reveni în Federaţie.

Matei  a mai precizat că, în calitate de preşedinte, conform atribuţiilor conferite de această funcţie prin statutul Federaţiei, i-a suspendat lui Botănoiu toate atribuţiile pe care le avea ca şi membru al Consiliului Director al FNPAR, dar şi că a deschis o acţiune în instanţă împotriva celor care au organizat Adunarea Generală din 28 iulie a.c. încălcând statutul FNPAR, acţiune ce va fi judecată în martie 2012.

Până la închiderea ediţiei curente, nu am reuşit să obţinem o poziţie despre acest subiect din partea lui Daniel Botănoiu. Vom reveni cu detalii în numerele viitoare.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →