Vinvest 2011 - ediţie de colecţie - Revista Ferma
2 minute de citit

Vinvest 2011 – ediţie de colecţie

lucia pirvu m Vinvest 2011 - ediţie de colecţie

Ediţia cu numărul opt le propune vizitatorilor câteva experienţe inedite. Dintre premierele deja anunţate de organizatori amintim lansarea unui sortiment de vin roşu marca Jidvei, producător cunoscut mai ales pentru vinurile albe.

Aşadar, Pinot Noir de Jidvei, obţinut de pe cea mai nouă plantaţie a podgoriei, intrată pe rod anul trecut, va putea fi degustat în premieră la salonul timişorean. În cea de-a doua zi a manifestării va avea loc International Wine Brokerage Event, acţiune organizată cu sprijinul CCIA Timiş, care a fost gândită ca şi platformă de comunicare între expozanţi şi reprezentanţii firmelor din străinătate, fie că este vorba de producători, importatori sau profesionişti din domeniul HoReCa.

În ceea ce priveşte Concursul Naţional de Vinuri, adiacent salonului, anul acesta se va pune accent pe soiurile autohtone. „În cadrul concursului am ales să prezentăm câteva dintre soiurile tradiţionale româneşti de vin: Fetească albă şi neagră, Băbească, Busuioacă de Bohotin”, a precizat oenologul Lucia Pîrvu, organizatorul evenimentului.

 

Amprentă digitală

În cadrul salonului va fi amenajat un stand special care va găzdui toate vinurile prezente şi unde vizitatorii vor putea afla, prin simpla fotografiere a codului bidimensional imprimat pe eticheta sticlelor, informaţii despre soiul respectiv, la ce temperatură trebuie consumat şi chiar felul de mâncare cu care acesta se potriveşte. Metoda de marketing este propusă de Vinvest şi de Institutul Multimedia Româno-Elveţian, prin platforma code2wine.ro.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →