3 minute de citit

UTILBEN este noul importator unic al brandului de tractoare KIOTI România

Compania și-a câștigat statutul de lider național în domeniu, cu o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. Iar această filozofie bazată pe dezvoltare continuă, inovație și depășirea barierelor s-a transpus în tractoarele fabricate.

Astăzi, renumitul producător de tractoare KIOTI și-a găsit corespondentul perfect în România: compania UTILBEN. După 15 ani de activitate, UTILBEN a ajuns în topul vânzărilor de utilaje grație unui model de business bazat pe integritate și caracter. Acum, compania vine în sprijinul fermierilor cu service, piese de schimb, finanțare și livrare rapidă a utilajelor agricole.

UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele KIOTI respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele KIOTI sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură!

KIOTI seria CS (1)_b

 Tractoarele KIOTI din Seria CS sunt simplu de operat, ușor de întreținut și greu de întrecut! Această gamă compactă de utilaje este definită de versatilitate în muncă și manevrabilitate optimă. Cu motoare cuprinse între 21 și 24,5 cai putere, tractoarele KIOTI CS vă garantează îndeplinirea unui număr mare de lucrări agricole și peisagistice cu o forță impresionantă, dacă luăm în calcul dimensiunile reduse ale acestor utilaje agricole.

 

KIOTI seria CK (1)_b

 Tractoarele KIOTI din Seria CK se remarcă printr-un design compact și confort sporit pentru operator. De la vizibilitatea maximă obținută grație formei capotei, la servodirecția hidrostatică. Tractoarele KIOTI CK sunt dotate cu motoare puternice, dar economice, cuprinse între 25 și 50 de cai putere. Marele avantaj al acestor utilaje este accesul facil la componente vitale, între care filtrul de aer, lichide și tabloul de siguranțe.

 

KIOTI seria DK (1)_b

 Tractoarele KIOTI din Seria DK și-au câștigat reputația de utilaje robuste. Pregătite pentru orice sarcină solicitantă, accentul cade pe eficiență și productivitate. Motoarele sunt cuprinse între 45 și 58 de cai putere, au un consum scăzut de combustibil și, totodată, produc un zgomot redus pentru calibrul lor. KIOTI DK sunt utilaje de încredere, pe care vă puteți baza indiferent de dificultatea sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit.

 

KIOTI seria RX (1)_b

 Tractoarele KIOTI din Seria RX sunt un simbol al anduranței, al agresivității pozitive și al luxului. Cu o cabină dotată cu instalație performantă de climatizare, scaun ergonomic pentru operator și comenzi intuitive, KIOTI RX nu are adversar în domeniu. Iar cu motoare cuprinse între 66 și 73 de cai putere, aceste tractoare au o forță impresionantă de muncă.

 

KIOTI seria PX (1)_b

Tractoarele KIOTI din Seria PX sunt adevărați coloși. Cel mai puternic tractor fabricat de KIOTI ajunge la 125 de cai putere și este special creat pentru cele mai dificile sarcini agricole. Aceste utilaje sunt ideale pentru proprietarii de terenuri mari și ferme comerciale. Pe lângă înfățișarea agresivă și versatilitate în muncă, tractoarele KIOTI din Seria PX ajung la o viteză impresionantă de 40 de kilometri pe oră.

 

Parteneriatul dintre KIOTI și UTILBEN vine la pachet cu beneficii unice pentru viitorii proprietari de tractoare. Garanție de până la 5 ani, în condiții excepționale față de ce oferă concurența, consultanță și service la nivel național oferit de UTILBEN, stoc de utilaje și piese de schimb în Cluj-Napoca și ofertă de finanțare cu dobândă zero!

Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →