UNCSV are un nou preşedinte - Revista Ferma
2 minute de citit

UNCSV are un nou preşedinte

„Nicolae Sofone a fost partizanul şi principalul promotor al înfiinţării şi dezvoltării unei uniuni profesioniste, în mod transparent şi corect. Îi mulţumim pentru rolul determinant pe care l-a avut, efortul depus şi implicarea constructivă de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Îl asigurăm că vom continua în aceeaşi linie şi vom consolida UNCSV pentru a răspunde cât mai prompt şi eficient nevoilor cooperativelor agricole din România”, se precizează într-un comunicat semnat de UNCSV.

UNCSV-logo_bAles în poziţia de lider UNCSV în urma Adunării Generale care a avut loc luni, Mircea Băluţă este absolvent de economie agrară, fermier în judeţul Argeş şi director executiv al Cooperativei Agricole Argeş Biosud. În cadrul şedinţei de ieri a fost completată şi echipa Consiliului de Administraţie al UNCSV, din care vor face parte şi Gabriel Stanciu,, preşedintele Cooperativei Agricole Braicoop, şi Milan Kelo, preşedintele Cooperativei Agricole Fermierul Nădlăcan.

România are mare nevoie de cooperative agricole de succes!

„Ne propunem să fim un exemplu de pragmatism, o echipă a faptelor, mai puţin a vorbelor şi să fim împreună pentru viitorul cooperativelor agricole competitive, funcţionale şi corecte cu munca şi rezultatele propriilor membri. Ne manifestăm disponibilitatea de colaborare pe orice aspecte legislative – organizatorice – economice – legate de o mai bună funcţionare a cooperativelor agricole şi asociere a fermierilor”, se mai arată în comunicatul UNCSV.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →