Tenorul Vlad Miriţă a investit timp de 14 ani bani frumoşi în ferma lui din Târgovişte, iar acum este un fermier dedicat. Produsele lui sunt foarte apreciate, dar şi preţurile sunt pe măsură.
Artistul are deja comenzi pentru Crăciun şi Revelion din varietatea de produse . „Avem cârnaţi afumaţi, la preţul de 118 lei kg, jumări la 84 de lei kg, slănină afumată – 79 de lei kg, leberwurst – 114 lei kg, şorici- la 140 lei kilogramul, dar se vând şi la 200 de grame sau în ce cantitate doreşte fiecare.”, a declarat Vlad Miriţă, potrivit libertatea.ro.
Întrebat şi despre preţuri, artistul nu a ezitat să răspundă, oferind şi explicaţii. „Un porc întreg, de 120 kg, costă 6.280 de lei, iar un porc de 40 kg costă 2.240 de lei. Carnea de porc costă în jur de 50 de lei kilogramul. Am deja comenzi, pentru Crăciun, de 50 de grăsunei. Noi facem produse Premium, iar felul în care creştem păsările şi porcii este total invers faţă de cum procedează industria. Prin urmare, şi preţurile sunt pe măsură. (…) Scopul industriei e să producă mult şi ieftin, al nostru este să producem calitativ, dar şi să avem un profit, pe care să-l putem încasa şi, mai apoi, reinvesti, ca acest mic business să fie sustenabil”, a argumentat acesta, potrivit sursei citate.
Din ferma lui Vlad Miriţă carnea de pasăre pleacă la următoarele preţuri: pieptul de curcan la 149 de lei kg, puiul fraged- 71 lei kg, ficăţeii de pui- 103 lei kg, cocoş de curte- 67 de lei kg, iar un curcan de 9 kilograme costă 630 de lei.
Sursa foto: https://fermasoarelui.ro/
Tot pe https://fermasoarelui.ro/ găsiţi detalii despre ferma lui Vlad Miriţă şi povestea din spatele afacerii!