Uită de grija dejecţiilor - rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv - Revista Ferma
4 minute de citit

Uită de grija dejecţiilor – rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv

Soluţia simplă şi ieftină o reprezintă rezervoarele flexibile pentru efluenţii din fermă (efluenţi lichizi, dejecţii, efluenţi siloz etc.) produse de Citerneo Franţa, distribuite în România de către reprezentantul său Delta Exclusiv Timişoara.

Uită de grija dejecţiilor_b

Instalare rapidă: fără săpături, fără betoane, fără proiecte
Propunerea Delta Exclusiv este definitiv o soluţie ieftină deoarece preţul rezervorului este mult sub costul soluţiilor clasice actuale din România. În plus, nu este nevoie de proiectare, avizare, autorizaţii de construcţie, lucrări de infrastructură, costuri de montaj sau de întreţinere.
Volumele oferite încep de la 1 mc, adică 1.000 litri, şi ajung până la volumul maxim de 2.000 mc, adică 2.000.000 litri, astfel încât se poate alege din zecile de variante exact volumul necesar fermei dumneavoastră. Capacităţile mari vă permit stocarea şi pe perioadele când împrăştierea nu se poate efectua.
Noi promitem instalare rapidă: rezervorul vine pe palet şi este nevoie de aproximativ două ore pentru punerea în funcţiune a unui rezervor flexibil de 100 mc, de exemplu. Instalare rapidă înseamnă şi faptul că avem nevoie de o suprafaţă orizontală, plană şi stabilă pe care se pun 10 cm de nisip. Acestea sunt toate lucrările de infrastructură – fără săpături, fără betoane, fără proiecte, fără alte avize sau autorizaţii. Şi deja sunteţi gata de funcţionare.
Rezervoarele noastre sunt absolut etanşe, conţinutul nu are contact cu mediul exterior, deci aţi rezolvat şi problema mirosurilor deranjante pentru vecinii din apropierea fermelor. Fiind închise etanş, nu vom avea aer în rezervor – ele sunt flexibile şi au calitatea de a creşte sau de a scădea în înălţime odată cu volumul stocat – astfel nu se va forma crustă tare la suprafaţa efluenţilor. Apa de ploaie nu va pătrunde crescând volumul şi deci ridicând costurile de operare ale unei cantităţi sporite de efluenţi.
Rezervoarele noastre flexibile sunt realizate prin tehnologia EXOM, din materiale tehnice multistrat, termosudate, care rezistă la o plajă de temperaturi situată între -30 şi +70 grade Celsius.
Durata de utilizare îndelungată, preţul mic, costurile de instalare minime, costurile de întreţinere zero fac din rezervoarele flexibile de la Delta Exclusiv alegerea ideală. În caz de necesitate, pot fi mutate cu uşurinţă, pot fi curăţate şi depozitate sau transportate pe palet. Nu există nici o clipă pericolul ca cineva sau ceva să cadă în ele – ca şi în cazul lagunelor. De asemenea, aceste rezervoare vor reţine întreaga cantitate de nitrogen, care astfel nu se va pierde în atmosferă.

Ideale pentru depozitarea apei
Colectarea apei de ploaie se poate face cu uşurinţă în rezervoare speciale cu volum de până la 50 mc, cu sistem de colectare de la burlan. Fertilizanţii lichizi pot fi stocaţi în rezervoare flexibile cu capacităţi de la 1 mc la 400 mc, rezervoare pentru care oferim opţional şi membrane de retenţie. Apa pentru irigaţii poate fi stocată în rezervoare flexibile cu capacitatea cuprinsă între 1 mc şi 2.000 mc.

Text şi foto: Delta Exclusiv Timişoara

OFERTE ŞI SOLUŢII PERSONALIZATE
Rezervoarele Citerneo se utilizează pe scară largă în Franţa, Germania, Spania, Anglia, Italia şi chiar Bulgaria, deoarece fermierii din aceste ţări sunt obişnuiţi să preia cu rapiditate soluţiile economice şi ieftine. Produsele le livrăm pe bază de precomandă din depozitul din Timişoara sau asigurăm transportul către beneficiar.
Nu uitaţi de restul produselor oferite de Delta Exclusiv: plase antivânt din Germania pentru zootehnie, cu greutatea de 260 gr/mp sau 460 gr/mp; agrotunele cu lăţimea de 10 m – de anul acesta şi cu izolaţie termică; plase antipăsări din Austria; prelate Climatex – Germania; prelate pentru saivane – marca DELTAMAX.
Pentru o ofertă personalizată conform nevoilor dumneavoastră din fermă, contactaţi Delta Exclusiv SRL, Timişoara prin e-mail: office@deltaexclusiv.ro, la telefon: 0744797018 sau pe web: www.agro.com.ro sau www.deltaexclusiv.ro.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 21/226 (ediţia 1-14 decembrie 2018)

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →