Titan Machinery la IndAgra - Revista Ferma
3 minute de citit

Titan Machinery la IndAgra

Bineînţeles, atât fermierii care şi-au anunţat vizita la standul nostru de la acest eveniment agricol, cât şi agricultorii care au venit în mod deliberat de la mică sau mare distanţă pentru a vedea utilajele pe care le comercializăm, au contribuit substanţial la rezultatul bun deasupra căruia am tras linie la sfârşitul acestui eveniment.

Titan Machinery la IndAgra_b

Vizitatorii au avut ce vedea în standul Titan Machinery
Cele mai căutate utilaje din standul nostru, despre care s-a discutat pe larg şi intens şi pentru care s-a „bătut palma” în câteva rânduri, au fost cele două noutăţi. Mult aşteptatul tractor de 75 de cai putere, Case IH Farmall 75 A, echipat cu încărcător frontal marca Stoll şi cu un plug Gregoire Besson cu două trupiţe, tinde să mulţumească pretenţiile multor fermieri, prin multifuncţionalitatea şi fiabilitatea sa, pretându-se atât la lucrări agricole în câmp, cât şi la activităţile adiacente din ferme. Pe de altă parte, tractorul Case IH Puma X 140, lansat anul trecut pe piaţa internaţională, aduce în prim planul nevoilor fermierului puterea de tracţiune tipică motorului FPT. Acesta este un tractor redus la esenţa lui, respectiv la putere, fără prea multe rafinamente electronice, oferind însă confort, fiabilitate şi usurinţă în funcţionare.
Vedeta standului Titan Machinery de la IndAgra 2018 a fost, fără îndoială, tractorul articulat Case IH Steiger 420, echipat cu roţi duble. Acesta a fost în centrul atenţiei pe toată perioada târgului, interesul venind atât din partea vizitatorilor de toate vârstele, cât şi din partea întregii prese. Trebuie subliniat faptul că acest tractor este cel mai mic din gama de putere mare. Puterea maximă pe care o poate dezvolta motorul FPT este de 469 CP, iar prin echiparea opţională cu roţi duble, complementar cu o presiune optimă în anvelope, acesta poate avea un contact constant cu solul de aproximativ 5,6 metri pătraţi, conducând foarte bine întreaga putere a motorului pe suprafaţa solului. De asemenea, el vine echipat standard cu sistem de autoghidare, iar Titan Machinery România îi oferă semnal de precizie RTK+ pe toată suprafaţa agricolă a ţării. Reţeaua RTK+ a fost dezvoltată de Titan Machinery România şi lansată în urmă cu doi ani. Mai mult decât atât, ea este oferită gratuit fermierilor din România în primul an de utilizare.
De asemenea, surprizele cu care echipa Titan Machinery şi-a întâmpinat publicul de la IndAgra 2018 au fost Campania Case IH Early Bird, prin care se oferă un autoturism Mercedes-Benz Clasa X la oricare combină Axial-Flow din seriile 140 sau 240 achiziţionată. De asemenea, ofertele de finanţare adaptate fiecărui client în parte, discounturile avantajoase şi cadourile în materie de smatwatch-uri au stârnit curiozitatea publicului de la IndAgra 2018.
Le mulţumim tuturor celor care ne-au trecut pragul standului şi îi aşteptăm să ne viziteze şi la sediul central din Dragomireşti-Deal de lângă Bucureşti.

Titan Machinery la IndAgra_b
Bogdan CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan Machinery România

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 20/225 (ediţia 15-30 noiembrie 2018)

 

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →