2 minute de citit

TEMPO ULTRA ISOTRONIC: gama superioară de mașini de erbicidat purtate de la MASCHIO GASPARDO

Tempo ultra maschio gaspardo_b

Pentru culturi intensive MASCHIO GASPARDO prezintă noua mașină de erbicidat tractată de ultimă generație TEMPO ULTRA ISOTRONIC care aduce un randament funcțional excelent, precizie și confort la utilizare, indiferent de condițiile solului. Mașină multifuncțională cu caracteristici funcționale profesionale, menținând costurile de întreținere limitate și prin comunicare ISOBUS. Disponibil cu capacități de 1600 și 2000 de litri, acesta prezintă un design robust și rotunjit al rezervorului din polietilenă, fără puncte de stagnare. 

semanatoarea tempo maschio m-panel e-panel_b

Punctul forte al TEMPO ULTRA ISOTRONIC este posibilitatea de a alege între panoul de management hidraulic manual M-PANEL și sistemul electronic inovator E-PANEL, care oferă operatorului confort și eficiență ridicate la gestionarea funcțiilor.

Tempo_Ultra_20181024_0029_b

TEMPO ULTRA ISOTRONIC este disponibil cu un nou braț ALA 400 și o lățime de lucru de 21, 24, 27 și 28 de metri. O nouă suspensie hidropneumatică și un sistem anti-deviere asigură calitatea tratamentelor plantelor. Sistemul vă permite să minimizați vibrațiile, îmbunătățind performanța și fiabilitatea mașinii. O bară care rămâne stabilă și aliniată în timpul lucrului evită erorile de pulverizare cauzate de un teren neuniform.

maschio gaspardo tempo _b

Scopul nostru și pentru acest an este să oferim în continuare clienților noștri caracteristicile care ne-au distins întotdeauna: calitatea, serviciile și inovația produselor noastre. Serviciul nostru de asistență și piese de schimb vă va fi întotdeauna alături pentru a vă garanta un partener de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră.

Mai multe detalii despre TEMPO ULTRA ISOTRONIC: https://www.maschio.com/catalog/product/tempo-ultra-ist/ro_RO

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →