Tehnologie avansată într-o construcţie compactă - Revista Ferma
3 minute de citit

Tehnologie avansată într-o construcţie compactă

nhr foto 4 m Tehnologie avansată într-o construcţie compactă

Ovidiu IANCIC, director vânzări NHR Agropartners, filiala Arad.


Ovidiu Iancic


Utilizatorii sunt familiarizaţi cu multe dintre specificaţiile tractorului Kompakt de la gamă largă de tractoare Steyr: motoare puternice cu patru cilindri, transmisie Power Shift şi Power Shuttle ca echipare standard, cabină de lux, vizibilitate excelentă şi comenzi uşor de utilizat.

… pentru operaţiuni eficiente pe păşuni

Având o vizibilitate excelentă şi posibilitatea alegerii între cele trei viteze la priza de forţă spate, tractorul Steyr Kompakt este ideal pentru combinaţii de cosire pe faţă sau în spate, ori pentru a lucra simultan cu o cositoare în faţă şi o remorcă auto-încărcătoare în spate. Indiferent de lucrare, utilajele pot fi montate pentru a opera la viteză optimă, obţinând o productivitate maximă.

… pentru ajutor la o mulţime de lucrări în fermă

Accesul în tractorul Steyr Kompakt este uşor, accesibil pe ambele părţi, prin uşi care se deschid larg. Acesta este tractorul ideal pentru lucrările din fermă. Cu vizibilitate ideală şi manevrabilitate impresionantă, aveţi posibilitatea să apreciaţi spaţiul cu o mai mare acurateţe şi să intraţi sau să ieşiţi din spaţii înguste.

Cuplarea echipamentelor este simplă, fiind necesară doar o singură mână pentru a face conectările hidraulice, având la îndemână comenzi montate pe aripi pentru acţionarea ridicătorului hidraulic din afara cabinei. Cu un tractor Steyr Kompakt nu veţi fi niciodată singuri, acesta fiind un adevărat prieten, pe care te poţi baza oricând ai nevoie.

… pentru o surprinzătoare versatilitate

Aspectul şi raportul excelent între putere şi greutate, fac din Steyr Kompakt un tractor cu care vă puteţi mândri atunci când lucrează pentru dumneavoastră. Lucrările din ferma de animale, din cultura mare şi chiar lucrările municipale ca tăierea gardului viu sau întreţinerea peluzelor, toate acestea pot fi făcute, cu uşurinţă, de către noul tractor Steyr.

Ca şi multe alte lucruri construite compact, tractorul Steyr Kompakt vine cu o serie de specificaţii extraordinare, reunite toate sub un binemeritat slogan: „Tehnologie avansată într-o construcţie compactă”.


CONTACT

Pentru detalii suplimentare, rugăm contactaţi:

unica reprezentantă a mărcii Steyr din România: NHR Agropartners, cu sediul în Otopeni – Florin Neacşu 0722.275569

• şi filialele din ţară: Arad – Ovidiu Iancic 0722.629873; Brăila – Petrică Cojocaru 0733.101239; Cluj – Nicu Mocanu 0722.365250; Constanţa – Răzvan Stâncă 0720.220337; Craiova – Ionuţ Mihai 0722.577694; Iaşi: Ovidiu Mirea 0723 578646


TEHNOLOGIE AVANSATĂ

•… pentru operaţiuni eficiente pe păşuni

•… pentru ajutor în jurul curţii

•… şi pentru o surprinzătoare versatilitate

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →