Târgul AGRALIM, platformă de comunicare şi suport pentru industria agroalimentară - Revista Ferma
2 minute de citit

Târgul AGRALIM, platformă de comunicare şi suport pentru industria agroalimentară

agralim logo m Târgul AGRALIM, platformă de comunicare şi suport pentru industria agroalimentară

AGRALIM reuneste fermieri, producatori, importatori si distribuitori de echipamente si materii prime utilizate in agricultura si industria alimentara, companii si organizatii din sectorul agricol si cel alimentar, reprezentanti ai mediului academic si ai administratiei locale si centrale.

Proiectul AGRALIM se constituie intr-o platforma utila de comunicare intre actorii importanti din domeniul agricol si cel alimentar, fermieri, producatori, companii, asociatii si studenti de la universitatile de profil. AGRALIM ofera tuturor celor interesati oportunitatea de a lua pulsul corect al industriei agro – alimentare si propune o serie de subevenimente cu grad sporit de interactivitate.

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM este conceput sub forma unui eveniment expozitional structurat pe trei domenii – Agro Farma, Agro Alimenta si Agro Traditional.
AGRALIM  propune o serie de activitati tematice: Ziua Specialistului, Ziua Agro – Educativa, Ziua Angajatorului in Industria Agro – Alimentara si Ziua Bio – Traditionala, care vor atrage pe durata celor patru zile de eveniment un flux estimat de 20.000 de vizitatori .

Puncte de atractie ale zilelor tematice vor fi Forumul Agricol 2011,  Targul de Joburi, Sarbatoarea Recoltei.

In cadrul Forumului, invitati reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, asociatii de profil si companii din industria agro – alimentara vor sustine prezentari si vor incuraja dezbaterea pe teme la zi din sectorul agricol si cel alimentar.
O particularitate a evenimentului de la Iasi o reprezinta demonstratiile de masini si utilaje agricole  si expozitia de animale de rasa.

De asemenea, publicul vizitator va gasi la targ o oferta diversificata de produse agro-alimentare, produse traditionale, si va afla care sunt cele mai noi tendinte in domeniul bio. Pentru informatii suplimentare despre programul Targului AGRALIM si modalitatile de participare va invitam sa accesati site-ul www.expoagralim.ro.

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM este organizat de compania ABplus Events, lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, INGLASS, GIS, RIFF, EFIMARK, EFICALL, ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

FERMA MEDIA GRUP este partener media principal al evenimentului.

CONTACT: Florentina COJOCARU
PR Executive
0374/326.060
florentina.cojocaru@abplus.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →