3 minute de citit

Suflanta Makita DUB186: soluția puternică și silențioasă pentru spații exterioare impecabile

Te invităm să faci cunoștință cu unul dintre cele mai noi modele de suflantă cu acumulatori din arsenalul neobositului producător japonez. După cum vei afla imediat, calitățile sale îl fac cea mai bună alegere pentru întreținerea grădinilor.
Parte din generoasa gamă de echipamente pentru grădinărit cu acumulatori Makita, care reprezintă un standard internațional în domeniu, DUB186 concentrează tot ce și-ar putea dori un utilizator exigent, pentru care eficiența este extrem de importantă. Vrei rezultate ușor, repede și la costuri reduse? Cine a spus că așa ceva nu se poate ar trebui să se mai gândească o dată. Iată în cele de mai jos 10 argumente, oferite de harnica suflantă de nota 10, de la Makita:

1. Se diferențiază de alte modele prin diametrul mai mare al duzei de ieșire, datorită căruia are un debit cu 0,5mᶾ/min mai mare al fluxului de aer.
2. Are un debit maxim de aer de 3.1 m³/min.
3. La doar 2 kilograme, este echipată cu un motor puternic de 18V, ce îi asigură o viteză maximă a aerului de 68 m/s, respectiv 187 km/h.
4. O singură încărcare a bateriei asigură până la 120 de minute de suflare, la cea mai mică viteză.
5. Modelul dispune de 3 trepte de viteză și vine echipat cu o duză lungă și curbată, special concepută pentru o utilizare confortabilă;
6. Oferă posibilitatea blocării butonului de pornire, pentru o utilizare cât mai comodă;
7. Tehnologia XPT (Extreme Protection Technology) asigură protecție sporită împotriva prafului și a stropilor de apă la folosirea în exterior sau în medii de lucru dificile;
8. Este ideală pentru suflat frunze și vegetație, precum și pentru șantiere sau asfaltări, unde suprafețele trebuie curățate de praf înainte de continuarea lucrărilor.
9. Nivelul de zgomot scăzut o face potrivită pentru folosirea în zone rezidențiale sau spații publice.
10. Vine cu zero emisii de noxe și întreținere redusă.

Revista-Ferma.DUB186m_b

Îți amintim și cele 3 avantaje apreciate de fiecare mândru utilizator al unei mașini Makita din performanta gamă a produselor cu acumulatori:

– Poți folosi bateria 18V LXT pentru a opera, alături de DUB186, peste 320 de utilaje, gama Makita de produse cu acumulatori fiind cea mai bogată, diversă și fiabilă din lume.

– DUB186 vine cu o ofertă specială, pentru achizițiile făcute până la finalul lunii octombrie: la înscrierea mașinii în programul de 3 Ani Garanție pe www.makita.ro vei primi bonus un acumulator LXT 18V/5.0Ah (promoție valabilă până pe 31 octombrie, pentru orice mașină din gama Păduri, Parcuri și Grădini compatibilă cu acumulatorii Li-Ion LXT 18V, achiziționată de la distribuitorii autorizați de pe teritoriul României).

– Nu ai grija service-ului și a pieselor de schimb, având în vedere remarcabila reputație pe care Makita România și-a construit-o în ceea ce privește serviciile post-vânzare, prin susținerea centrelor de service acreditate, pentru satisfacerea cât mai rapidă a solicitărilor clienților săi.
Știm că timpul este foarte important pentru tine, așa că te mai reținem doar cu o promisiune: de acum, gospodăria ta va arăta impecabil, cu ajutorul suflantei Makita DUB186.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →