3 minute de citit

Soluțiile viitorului oferite de LEMKEN

Lemken Agrovision Company_b

Delta Row, tehnologia de semănat porumb, floarea-soarelui, soia și sfeclă pentru zahăr este una din soluțiile care pot reprezenta răspunsul la una dintre cele mai mari probleme ale agriculturii: cum producem mai mult pe aceeași suprafață?

Folosind aceeași normă de semănat, tehnologia DeltaRow mărește spațiul de nutriție al plantelor cu pana la 70% prin dispunerea boabelor într-o forma de triunghi, cu un spatiu între ele de 12,5 cm si posibilitatea distanțării rândurilor între 37.5cm și 87.5cm.

Lemken Delta Row_b
Testată de Universitatea din Osnabruck și confirmată în multe ferme din vestul Europei, tehnologia DeltaRow a adus cu peste 4.5% în plus la producția de boabe, 5.4% mai mult în ceea ce înseamnă producția de biogas, 7.9% în energie metabolizată (ME) și peste 8.2% Energie Netă în Lactatie (NEL).

AZURIT 9 este propunerea unică din piață si modalitatea prin care tehnologia DeltaRow poate fi valorificată.

Grija pentru mediu este una din prioritățile noastre, ale celor de la LEMKEN, iar drept urmare, din anul 2018 avem în portofoliu mașinile de prășit STEKETEE.

Tehnologia de prasait mecanic cu Steketee_b

Politicile Agricole la nivel European și toate celelalte acte normative ce definesc planurile pentru următorii ani în agricultură, influențează enorm și tehnologia combaterii buruienilor. Odată cu achiziția celor de la STEKETEE putem oferii fermierilor alternative mecanice la combaterea buruienilor.

Particularitatea noastra este că aducem tehnologia în folosul fermierilor și am reușit să o implementăm în sistemele noastre de prășit mecanic pentru rezultate perfecte.

Fie că folosim detectarea rândurilor pentru prășitul între rânduri (IC-Light), fie că folosim detectarea plantelor de pe rând, pentru a prăși între ele (IC-Weeder) sau modalități mai complexe pentru combaterea buruienilor sau aplicarea de tratamente în cultură, acestea se regasesc în portofoliul nostru. (EC-Weeder, EC-Space, EC-Steer, EC-Ridger, EC-Spray).

Divizate în 2 categorii: cea Profesională – o categorie cu un anumit standard în ceea ce privește echiparea prășitorii, cât și gama Individuală – categorie ce se îndreaptă către fermierii cu cerințe speciale care au nevoie de o mașină specifică.

Încurajăm fermierii să adopte tehnologii cât mai potrivite pentru nevoile lor și să experimenteze acolo unde este cazul pentru a avea tot timpul avantajul tehnologiei de partea lor.

LEMKEN GmbH are la nivel global reputația unei companii vizionare, cu o contribuție importantă pentru dezvoltarea agriculturii durabile într-un mod profitabil. De-al lungul celor 240 de ani parcurși de la înființare, LEMKEN GmbH, o companie de dimensiuni medii, a dezvoltat tehnologii care se pot aplica nevoilor de astazi și de mâine. Implemente pentru prelucrarea solului, pentru semănat, prășit, mașini de fertilizat și tehnologii pentru managementul informației din agricultură fac parte din portofoliul nostru.

Un articol de Marian Gheorghe – Area Sales Manager

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →