Schröder Grup, 200 de ani - Revista Ferma
2 minute de citit

Schröder Grup, 200 de ani

mewi foto m Schröder Grup, 200 de ani

Firma a crescut de la an la an şi a evoluat într-o afacere binecunoscută şi recunoscută de către agricultorii din împrejurimile oraşului. După 1945, compania Schröder a continuat să investească în viitor.

La conducerea firmei s-a aflat Heinrich Schröder, iar afacerea s-a extins în mod constant. A urmat apoi la conducerea firmei Hermann Heinrich Schröder.

Odată cu introducerea combinelor de recoltat şi a deciziei de a reprezenta marca Claas, peste 4000 de combine din această marcă au fost vândute de Schröder Grup. În 1963, Schröder Grup a preluat o companie din Cloppenburg şi odată cu aceasta reprezentarea Fendt pentru zona locală. De atunci, mai mult de 5000 de tractoare Fendt au fost vândute.

Odată cu cooptarea la conducerea firmei a fiilor lui Herman Heinrich Schröder, Heiner şi Volker Schröder, în 1983, respectiv 1984, afacerea de familie a trecut la cea de-a şasea generaţie. De la fondarea sa, Schröder este o proprietate de familie. Grupul are acum aproximativ 400 de angajaţi.

În ţara noastră, Schröder Grup, prin Heinrich Schröder Landmaschinen, acţionar unic, are o bază puternică: societatea MEWI Import-Export Agrar Industrietechnik SRL din Orţişoara.

Mewi SRL este binecunoscută la noi ca reprezentant al brandului Fendt, dar şi pentru gama diversă de maşini şi utilaje agricole comercializate: Horsch, Rabe, Knoche, Gaspardo, Fella, Mascar, Agrio, Rauch, Geringhoff, Krampe, Spearhead, Merlo, Thaler şi Rasspe, precum şi maşini şi utilaje second-hand: Claas, Case IH, John Deere, Massey Ferguson şi altele.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →