3 minute de citit

Rezervoarele flexibile Citerneo

Capacităţile de stocare ale rezervoarelor CITERNEO încep de la un metru cub şi ajung până la 2000 de metri cubi. În momentul în care sunt puse în operă, durata lor de viaţă depăşeşte 20 de ani, fără service suplimentar, deci fără costuri în plus. Livrarea se face pe palet la depozitul nostru din România sau direct la dumneavoastră, deci nu intervin costuri şi probleme legate de transportul acestor rezervoare. Instalarea se face în câteva ore de către echipa dumneavoastră, pe baza instrucţiunilor noastre care însoţesc produsul oferit. Punem la dispoziţie şi material video care redă uşurinţa instalării şi paşii de urmat. Nu este necesară o echipă specializată, cu utilaje specializate, deci putem vorbi din nou de o economie substanţială.

Rezervoarele flexibile Citerneo

Birocraţie zero, costuri minime şi eficienţă maximă
Rezervoarele Citerneo nu au nevoie de fundaţii sau de planşee de beton. Ele se montează pe o suprafaţă stabilă, pe un simplu pat de nisip. Deci nu apar probleme cu avize, proiecte, autorizaţii de construcţie ş.a.m.d. Deci birocraţie zero, costuri cu infrastructura minime şi eficientă maximă.
Aceste rezervoare flexibile pot fi strânse şi pliate pe palet şi mutate, la nevoie, într-o locaţie nouă, în funcţie de necesităţi. Deci nu investiţi într-un rezervor de beton sau metalic care nu mai poate fi mutat sau care trebuie dezafectat cu costuri enorme.
Rezervoarele flexibile Citerneo sunt personalizate pentru a răspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră. Împreună cu beneficiarul vom defini în avans numărul de racorduri de umplere/golire necesare, poziţia, dimensiunea şi tipul de conexiune dorite. Rezervorul este apoi produs în Franţa în funcţie de aceste cerinţe. Pe lângă avantajul preţului cel mai mic, al costurilor de întreţinere zero, al cheltuielilor minime cu infrastructura, avem şi avantajul etanşeităţii – deci conţinutul nu se evaporă, nu se diluează, nu miroase, nu poluează.
Din experienţa de 20 de ani a producătorului francez Citerneo, putem confirma faptul că soluţia noastră este de cinci până la zece ori mai ieftină decât rezervoarele metalice. Faţă de cele din beton nici nu mai vorbim.

Căutăm parteneri locali
Va stăm la dispoziţie cu informaţii, detalii şi amănunte şi preluăm comenzile dumneavoastră la: DELTA EXCLUSIV SRL, Mobil: 0744797018 sau 0752281888, office@deltaexclusiv.ro, www.deltaexclusiv.ro sau www.agro.com.ro

Material oferit de Delta Exclusiv

 

CALITATE CERTIFICATĂ
Agrementul Tehnic pentru România, documentul care însoţeşte la livrare rezervoarele flexibile produse de Citerneo, este cheia obţinerii avizului de mediu pentru fermele agricole şi zootehnice care utilizează fertilizanţi lichizi sau care gestionează dejecţii zootehnice.
Producătorul francez Citerneo şi reprezentantul său în România, Delta Exclusiv, sunt singurii care au obţinut acest aviz MDRA – CTPC, în urma testelor şi încercărilor privind calitatea materialelor folosite, asupra rezistenţei rezervoarelor şi în urma analizei tehnologiei de producţie utilizată. Acest aviz certifică clar calitatea rezervoarelor şi faptul că ele pot fi utilizate în fermele din România.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 11/238 (ediţia 15-30 iunie 2019)

Cisteste si...

Recomandările redacției

11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă

11 sfaturi pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă:
1. Efectuați verificările de rutină.
2. Spălaţi şi curăţaţi temeinic tractorul.
3. Goliți rezervorul și folosiți un combustibil de iarnă.
4. Verificaţi echipamentele de cauciuc.
5. Verificaţi presiunea şi umflaţi suplimentar anvelopele.
6. Gresaţi fiecare rulment/bucşă.
7. Scoateți bateriile în cazul “parcării” pe termen lung.
8. Parcați tractorul sub un şopron sau într-un garaj închis.
9. “Ajutaţi” tractorul să pornească în timpul iernii.
10. Nu uitaţi că iarna este momentul perfect pentru a face lucrările de întreținere şi reparaţiile.
11. Utilizați greutăți suplimentare, anvelope de zăpadă sau lanțuri pentru anvelope.

piata tractoarelor b 11 Sfaturi utile pentru a vă pregăti tractorul pentru iarnă
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →