Porţi deschise la Valabri - Revista Ferma
2 minute de citit

Porţi deschise la Valabri

picture 304 m Porţi deschise la Valabri

În data de 15 mai, începând cu ora 10, cu ocazia zilei „Porţilor deschise la Valabri” – eveniment devenit deja tradiţional, Alain Ladure intenţionează să prezinte, la sediul din Felnac, colectivul de angajaţi, realizările şi dotările firmei, şi mai ales utilajele pentru care firma este dealer în România şi ai căror reprezentanţi vor fi prezenţi la eveniment.

Pe platforma din cadrul firmei va fi expusă toată gama de utilaje iar invitaţii vor putea să vadă la lucru o parte din acestea şi se vor putea informa direct de la producător în ceea ce priveşte caracteristicile tehnice.

 

Oferta Valabri

Dacă, la început, Valabri se adresa persoanelor fizice şi juridice oferind o gamă mai restrânsă de utilaje agricole second hand de pe piaţa franceză, în momentul de faţă serviciile s-au extins, incluzând toată gama de utilaje agricole noi, fabrici automate de furaje pentru animale (Toy), instalaţii automate pentru creşterea păsărilor (Tecno), hale şi amenajări pentru creşterea animalelor, instalaţii de selectat şi tratat seminţe (Dorez), silozuri pentru cereale (Privé), instalaţii automate pentru irigaţii (2IE) şi tehnologii de ultimă oră în domeniul regenerării solului, pentru culturi tradiţionale şi bio.

Dintre utilajele agricole noi comercializate, cele mai reprezentative sunt: utilajele pentru pregătirea solului (SMS), pluguri (Demblon), remorci (La Campagne), cisterne (Agrimat).

Magazia detine un stoc important de piese de schimb pentru toată gama de utilaje, pe care firma le livrează în întreaga ţară.

Gama de utilaje agricole second hand s-a extins, cuprinzând: combine Case, tractoare, pluguri, combinatoare, discuri, maşini de erbicidat, maşini de împrăştiat îngrăşăminte solide, semănători, prese de balotat, cositori, greble etc.

La ziua „Porţilor deschise” sunt aşteptaţi toţi agricultorii interesaţi de utilaje şi tehnologii agricole moderne.
Informaţii despre eveniment se pot obţine la telefon 0257216658.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →