Pornește cu dreptul cultura de rapiță cu ajutorul pachetelor promoționale BASF - Revista Ferma
2 minute de citit

Pornește cu dreptul cultura de rapiță cu ajutorul pachetelor promoționale BASF

Oferta rapita toamna 2021 BASF_b

BASF vine în întâmpinarea fermierilor cu o serie de pachete promoționale care au un dublu beneficiu: dacă alegi semințele de rapiță InVigor, beneficiezi și de tehnologia de reducere a scuturării, și de reduceri semnificative la semințe și produsele de protecție a plantelor.

La alegerea gamei de hibrizi de rapiță InVigor®, care include atât semințe convenționale, cât și semințe Clearfield®, alegi și voucher-ul potrivit pentru ferma ta din cele 3 opțiuni:

  • La minimum 10 saci achiziționați alege un voucher pentru asigurare de nerăsărire din cauza secetei pedologice și primești gratuit sămânță de rapiță pentru toamna anului 2022.
  • Alege voucherul fără asigurare de nerăsărire și primești înapoi 1200 lei la fiecare 10 saci de semințe InVigor cumpărați.
  • Alege voucherul pentru pachetul format din semințe + erbicid Clearfield (pentru pachetul compus din 10 saci de semințe InVigor Clearfield și 6 pachete Cleranda® + Dash® HC sau 3 pachete de erbicid Cleravo® + Dash® HC) și vei primi înapoi 1500 lei pentru fiecare pachet achiziționat.

Iar pentru ca semințele să aibă parte de protecția cuvenită, și produsele de protecție de la BASF beneficiază de reduceri, acestea fiind potrivite atât pentru hibrizii InVigor®, cât și pentru semințele Clearfield®:

  • Plătești 100 de litri de erbicid Butisan® Avant și vei primi 110 litri
  • Plătești 10 pachete de erbicid Cleranda® + adjuvant Dash® HC și vei primi 11 pachete
  • Plătești 10 pachete de erbicid Cleravo® + adjuvant Dash® HC și vei primi 11 pachete

Ofertele promoționale sunt disponibile în limita stocului disponibil. Intrați aici pentru a afla mai multe detalii despre pachetele promoționale, iar dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați un reprezentant de BASF.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →