Plugul Unia IBIS M 2+1 – ofertă de neratat de la APAN Agriculture Equipments - Revista Ferma
2 minute de citit

Plugul Unia IBIS M 2+1 – ofertă de neratat de la APAN Agriculture Equipments

Aplică pentru ofertă completând formularul din link: https://cntr.click/4kyT5L8

Modelul de plug este IBIS M 2+1, purtat, produs de compania poloneza UNIA. Este un utilaj modular, compus dintr-un corp pricipal cu 2 trupite, reversibil și o parte auxilară, compusă dintr-o trupita suplimentară ce se atașează corpului principal. Această caracteristică modulară, face ca acest plug să fie unul extrem de versatil și adaptat cu ușurință tractoarelor cu puteri cuprinse între 60 si 110 cp.

Plug UNIA Ibis 2+1 APAN Agriculture Equipments_b

Șasiul plugului, cu grosime de 100×100 mm, precum și partile auxiliare sunt confecționate în întregime din oțel suedez de cea mai înaltă calitate. Acest plug este unul extrem de robust și adaptabil tuturor tipurilor de sol. 

Sistemul de prindere în 3 puncte la tractor este prevăzut cu un ax principal – grosimea de 110mm, cu rulment în jurul căruia se face reversarea și o axă suspendată, cu grosime de 60 mm, pentru ancorarea în tiranții laterali.

Sistemul de revesare este prevazut cu un cilindru hidarulic, cu dublă acțiune și diametrul de 50mm.

O altă caracteristica importanta a acestui plug, este sistemul pantograf, prevazut cu 2 cuple și filet care au un dublu rol: de a echilibra cât mai bine utilajul, transferând întreaga forță de tracțiune către trupite și de a ajusta prima pereche de trupite.

Foaia de cormană, denumită sugestiv MX, este cea care practic diferențiază acest plug de ceilalți competitori din gama lui. Pe lânga faptul că este confecționată dintr-un oțel special, aceasta are și câteva caracteristici constructive: lungimea de 120 cm, precum și unghiul special de torsionare, permit acestui plug sa realizeze tăierea si răsturnarea completa a brazdei, pe o lățime de pana la 45 cm, opunând în același timp și o rezistență scăzută la tracțiune.

Sistemul de protecție la suprasarcină se realizează prin șurub de forfecare, capabil să reziste pana la o forță apilcată de 1200 kg.

Profită chiar acum de oferta noastră specială și achiziționează acest plug care cu siguranța vă aduce un plus calitații și randamentului lucrărilor tale!

 

Apan Agriculture Equipments

Dughiana Alexandru – Director Produs Utilaje Agricole

alexandru.dughiana@apan.ro

0749.029.621

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →