2 minute de citit

Pardoseli ideale în ferma de carne

Pardoseli ideale în ferma de carne_ Tauri pe LOSPA_Swiss_b
Acoperind perfect orice geometrie a grătarelor de beton, covoarele Kraiburg LOSPA swiss pentru tăurașii de carne își aduc aportul, de peste 30 de ani, la creșterea confortului animalelor, diminuând riscul rănirilor și mortalitatea. În plus influențează pozitiv creșterea în greutate a tăurașilor. Suprafața pardoselilor, întărită special pentru a face față solicitărilor mari, este circulabilă auto și permite utilizarea plugului raclor.

 

Flexibilitate și durabilitate

Datorită flexibilității lor și a fixării elastice, covoarele se prind foarte ușor cu un diblu din cauciuc patentat de Kraiburg, care le unește cu pardoseala și previne astfel alunecarea laterală.

Îmbinarea specială a covoarelor cu betonul generează durabilitate. Deoarece cauciucul flexibil și betonul rigid sunt materiale foarte diferite, un contact strâns între acestea le-ar distruge ușor. Soluția optimă este utilizarea de bucăți de covoare din cauciuc cu fixare elastică.

 

Avantaje certe

Rezultatele din cercetare și experiența practică dovedesc avantajele folosirii covoarelor de cauciuc față de întreținerea animalelor pe beton: 

• Scade procentul de animale cu leziuni grave, cu striviri și pierderi ale cozilor;

• Vârsta la sacrificare se reduce cu 30 de zile;

• Diminuarea leziunilor articulațiilor carpiene și a rănilor ongloanelor, în special cele situate la talpă și la linia albă.

Aflați în numărul viitor de ce aleg fermierii acest sistem de pardoseli de la Kraiburg!

 

un articol de Simona EHMANN

mai multe pe această temă kraiburg-elastik.com

 

 

 

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →