2 minute de citit

Pachetul fungicid Revystar® Flex, perfect adaptat noilor condiții climatice

BASF_Revystar_Flex_b

Pentru a preveni această problemă, BASF Agricultural Solutions România a lansat un pachet fungicid de ultimă generație, care are performanțe stabile și selectivitate excelentă chiar și la temperaturi scăzute, precum și rezistență ridicată la ploaie.

Noul pachet Revystar® Flex se bazează pe două fungicide care acționează sinergic pentru a proteja grâul de boli:

  • Revysol® (mefentrifluconazol), cel mai nou triazol creat de BASF, care oferă o eficacitate unică împotriva unui spectru larg de boli care nu sunt ușor de controlat de către azolii deja existenți
  • Flexity® (metrafenona), un fungicid bazat pe cea mai bună substanță împotriva făinării

Testele efectuate de BASF au arătat că utilizarea Revystar® Flex oferă cu până la 8 ore mai mult timp pentru tratament pe zi. Datorită substanțelor active de top din componența sa, pachetul asigură protecția împotriva a numeroase boli care pot afecta grâul: făinarea, rugina galbenă, rugina brună, septorioza, arsura frunzelor de orz, pătarea reticulară a frunzelor de orz, ramularia sau rugina ovăzului.

Fermierii care decid să aleagă pachetul Revystar® Flex pot beneficia de o reducere de 5% dacă îl cumpără împreună cu 20 de litri de Medax® Top (față de prețul individual al produselor).

Explicații detaliate despre noul pachet se regăsesc în articolul dedicat.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →