O lună întreagă de revizii gratuite la MEWI - Revista Ferma
4 minute de citit

O lună întreagă de revizii gratuite la MEWI

hala 16 ianuarie m O lună întreagă de revizii gratuite la MEWI

Orice fermier harnic şi gospodar ştie că în această perioadă a anului tractorul şi/sau utilajul său agricol trebuie bine pregătit pentru campania de primăvară şi că orice amânare sau întârziere înseamnă costuri suplimentare în perioada ce va urma iernii. În prezent, nimeni nu-şi permite să aibă timpi neproductivi, iar MEWI este perfect echipată pentru aceste eventualităţi.

Deşi nici n-a început bine anul, în hala de la Orţişoara este o forfotă continuă, mecanicii de la MEWI lucrând deja din plin. Se efectuează, în ritm alert, reparaţii, reglaje, înlocuiri, teste şi măsurători.


Promoţii în service-ul MEWI

Şi chiar dacă agricultorii respectă cu stricteţe operaţiile şi instrucţiunile precizate în manualele de utilizare a echipamentelor, specialiştii MEWI recomandă totuşi ca, înainte de începerea campaniei, acestea să fie verificate de „un ochi avizat”.

Vestea bună pentru clienţi este că, la sediul din Orţişoara, se efectuează, în perioada 16 ianuarie – 18 februarie, verificări complet gratuite, indiferent de vechimea tractorului sau a utilajului, cu propuneri de reparaţii şi înlocuiri (dacă este cazul). Adică este vorba despre o prevenţie activă, orice fermier fiind conştient că uneori, sub capotă pot apărea probleme ascunse.

De exemplu, Nader Ahmed (foto), inginer de service la MEWI, recomandă ca, „la scoaterea din conservare a tractorului (care, desigur, a fost depozitat corespunzător), la prima pornire, acesta să fie lăsat pentru o jumătate de oră să meargă în gol. Operaţia este benefică pentru depistarea unor eventuale defecte”.

De asemenea, începutul de an la MEWI aduce clienţilor câteva pachete de service cu discount 10%, ce conţin consumabilele (filtre, ulei) şi manopera, pentru seria 800 şi 900 de la Fendt, şi verificarea gratuită a puterii motorului prin intermediul standului dinamometric (frâna de motor).

Pentru ca persoanele ce lucrează direct pe tractoarele Fendt şi Valtra să dobândească cunoştinţe actualizate despre utilizarea acestora, la sediul din Orţişoara sunt programate, în luna februarie 2012, cursuri de perfecţionare desfăşurate atât pentru firme (în cazul în care societăţile au mai mulţi angajaţi ce au nevoie de formare), cât şi individual.

Pentru ca un utilaj să aibă o durată de viaţă cât mai lungă, este bine ştiut că trebuie utilizate doar piese de schimb originale. Datorită sistemului eficient de comandă şi livrare, şi a excelentului lanţ logistic, în magazia MEWI se găsesc, conform ultimului inventar efectuat la sfârşitul lunii decembrie 2011, peste 10.000 de repere, dintre care peste 3.000 pot fi livrate în mai puţin de 24 de ore, oriunde în România.

Magazia modernă şi stocul sunt structurate în funcţie de cele mai noi standarde logistice, astfel încât fermierul să beneficieze de orice fel de piesă, de la cea mai mică până la ansambluri mari, realizate de producători europeni de utilaje agricole.

 

Lucrăm nemţeşte!

Este cunoscut deja că, din ianuarie 2012, MEWI distribuie în România un alt membru al familiei AGCO, excepţionalul tractor pe şenile Challenger. Desigur că MEWI va asigura orice operaţie de întreţinere şi reparaţie sau orice piesă de schimb, pentru toate tractoarele existente deja în ţară.

În prezent, service-ul încorporat reprezintă un factor important în luarea unei decizii legate de achiziţionarea unui tractor sau utilaj agricol. Iar la MEWI, “după cum ne recomandă clienţii, nu facem lucrări de mântuială. Lucrăm nemţeşte, şi o spunem răspicat: nu ne plac cârpelile!”, spune Daniel Mayer, directorul tehnic al companiei.

Text şi foto: MEWI

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →